Kahtalı, Milletvekili Adayı Olacak mı?

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, bugünlerde en çok merak edilen soruya Vuslat TV'de katıldığı bir canlı yayında cevap verdi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Vuslat TV Ana Haber Bülteninin konuğu oldu, Gökçe Doğru’nun sorularını cevapladı.

“VEKİL OLACAKSIN DERLERSE VEKİLLİK YAPARIZ”
24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde milletvekilliğine aday olup olmayacağı sorusuna cevap veren Kahtalı, “AK Parti kurulduğu günden bu yana partinin içindeyim. Yönetim kurulu üyeliğinden başladım, il başkanlığına kadar geldim. Mustafa Şahin vekilimizin il başkanlığında başkan yardımcılığı, Bülent Bakanımızın il başkanlığında da başkan vekilliği yaptım. Şuanda da 4 yıldır il başkanıyım. Son yapılan kongrede 60’a yakın il başkanı değişti, ben ikinci dönemde de başkan seçildim. Bizim il başkanları olarak böyle bir düşüncemiz olmuyor, partimiz ne uygun görürse o görevi en iyi şekilde yapmaya çalışırız. Genel merkezimin takdiri ne olursa biz ona tamam deriz. Başkanlıkta devam derlerse devam ederiz, bırak derlerse bırakırız. Vekil olacaksın derlerse vekillik yaparız. Biz bu davaya hizmet etmek için varız” dedi.

“AMACIMIZ BELLİ”
Bundan sonraki düşüncesini bir ayetle anlatan Kahtalı, şunları söyledi; “Ayet diyor ki; Allah’a ve Resulüne ve sizden olan ulu emre itaat edin diyor. Burada bir emir var, bizden olarak gördüğümüz ulu emir liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ile beraber bu yola devam edeceğiz. Görev ne olursa olsun hiç fark etmez, amacımız belli Allah’ın rızasını kazanmak.

Haber ve Foto:Vuslat Haber

Bakmadan Geçme