Kansere yenik düşen genç spikerin paylaşımları yürek burktu

Uzun zamandır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç spikerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar yürek burktu.Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde kan kanseri tedavisi gören genç spiker Gamze Büyüksoy (24), yakalandığı...

Uzun zamandır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden genç spikerin sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar yürek burktu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde kan kanseri tedavisi gören genç spiker Gamze Büyüksoy (24), yakalandığı hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Genç spikerin tedavi gördüğü esnada sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ise yürek burktu. Çevresindeki insanlara güçlü olduğunu ve hastalığını yeneceğini göstermek isteyen Büyüksoy, “Ben kazandım. 6 aylık sıcak savaş dönemi bitti. Kanser değil ben kazandım. Sıra 5 yıllık soğuk savaş döneminde. Birazcık uzun ama olsun, sonuçta kanser değil ben güçlüyüm. Hepinize teşekkürü bir borç bilirim” diye paylaşımlarda bulundu.

Evde baktığı kedisine de duyduğu özlemi dile getiren Büyüksoy, “Annem, oğlum, her şeyim! Ben iyi olayım hemen senin yanına koşacağım, azcık sabret olur mu? Geçecek, az kaldı” dedi.

Kendisini hastaneye ziyarete gelenleri unutmayan Büyüksoy, “Hepsi beni görmeye gelmiş. Bugün fotoğraflayamadığım bir bu kadar daha ziyaretçim vardı. Ben dünyanın en şanslı insanıyım. Hepiniz iyi ki varsınız ailem, ikinci ailem, ailemize yeni katılan dünya tatlısı insanlar, kucağımdaki tostik, aylarca senin Kayseri’den gelmeni bekledim. Deniz’ciğim, kendi küçük kalbi büyüğüm. İyi ki benimlesiniz, sizi çok seviyorum” diyerek fotoğraf paylaşımında bulundu.

Spikerlik yaptığı zamanlarda çekildiği fotoğraflarla paylaştığı “Saçlı günlerime selam olsun. Nasıl özledim toka takmayı, taramayı. Eski fotoğraflarla avunuyorum” paylaşımı ise birçok beğeni ve temenni aldı.Tedavi gördüğü esnada çektiği sıkıntıları dile getiren genç spiker, “Dışarı çıkabilecek gücüm ve sağlığım yok. Bazen acı çekmekten yada düşünmekten delirme haddine gelince bir hava almaya çıkayım diyorum. Bu defa da maskeme geri zekalı gibi bakanlar ve yanımdan yürürken uzaklaşanlar yüzünden bütün keyfim kaçıyor. Olmayan mecalim hepten gidiyor. Kemoterapi gördüğüm için kanserli hücrelerim ile birlikte sağlıklı olanlar da ölüyor ve bağışıklık sistemim yeni doğmuş bir bebek gibi oluyor, tamamen çöküyor. Bu yüzden dışarıdan gelen mikroplara karşı savunmasız oluyorum. Hasta olursam iyileşemiyorum, bu sebeple maske takıyorum yani mikroplu olan ben değilim, sizsiniz. Sizlerin, havanın, eşyaların mikrobu bana gelmesin diye maske takıyorum. Gözlerinizi dikip bana bakıp benim keyfimi kaçırmayın, bana değil maskeli olan kimseye bakmayın, çünkü inanın zaten zor olan şu günlere hiç katkısı olmuyor” paylaşımında bulundu.

Bakmadan Geçme