Kapalı Devre Kalp Kapağı Nakli Yapıldı

Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesinde kapalı devre kalp kapakçığı nakli Prof. Dr. Hasan Pekdemir Başkanlığında gerçekleştirildi.

Akçadağ eski Belediye Başkanlarından  Hamit Uçar’a ,geçirmiş olduğu rahatsızlık nedeni ile Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastenesinde Prof.Dr.Hasan Pekdemir Başkanlığında gerçekleştirilen başarılı  bir operasyonla  kapalı devre  kalp kapakçığı nakli yapılmıştır.
 
Akçadağ’da başarılı çalışmaları ile bir döneme damga vurmuş ve iki dönem Belediye Başkanlığı görevini devam ettirmiş olan Anavatan Partisi Eski Belediye Başkanı Hamit Uçar,Hastanenin yapım aşamasında önemli hizmetler vermiş ve emeği geçenlerden biri olmuştu.

Prof.Dr.Hasan Pekdemir Başkanlığında gerçekleştirilen operasyonla kapalı devre kalp kapakçığı nakli yapılan Hamit Uçar’ın sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Turgut Özal Tıp Fakültesi Hastanesi, Başarılı Profesörleriyle  gerçekleştirdiği  operasyonlarla marka olmuş ,Türkiye ve Dünyada adından sıkça söz ettirecek operasyonlara imza atmıştır. Kapalı devre Kalp kapağı naklini gerçekleştiren Prof.Dr.Hasan Pekdemir ve ekibine  başarılı operasyondan dolayı teşekkür ediyoruz.

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme