Karabük'te cinayet : 1 ölü

Karabük'te bir kişi daha önce aralarında husumet olduğu şahsı sokak ortasında av tüfeği ile vurarak öldürdü.Edinilen bilgiye göre olay, Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Kazım E. (35) isimli şahıs, daha...

Karabük’te bir kişi daha önce aralarında husumet olduğu şahsı sokak ortasında av tüfeği ile vurarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay, Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi TOKİ konutlarında meydana geldi. Kazım E. (35) isimli şahıs, daha önce aralarında husumet olan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Erdi Bozkurt’u (27) karşısında görünce tartışmaya başladı. İddiaya göre, çıkan tartışma sonucu Kazım E. yanında bulundurduğu av tüfeği ile Erdi Bozkurt’u kovalamaya başladı. Kazım E.’nin ardı ardına 5 el ateş açtığı Erdi Bozkurt, sırtından aldığı 4 kurşun ile yaralanarak yere yığıldı. Çevredekilerin ihbarıyla olay polis ve sağlık ekiplerine bildirildi. Kanlar içinde yerde yatan Bozkurt, 112 ekiplerince Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılırken, Eken ise av tüfeği ile birlikte olay yerinden kaçtı.

Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Erdi Bozkurt, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.Öte yandan, olay yerinden bir otomobille kaçan Kazım E. ise Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin kovalaması sonrasında aracını bırakarak ormanlık alana kaçarken, kıskıvrak yakalandı.

Bakmadan Geçme