Karabük'teki cinayet zanlısı tutuklandı

Karabük'te daha önce aralarında husumet olduğu şahsı av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü...

Karabük’te daha önce aralarında husumet olduğu şahsı av tüfeği ile vurarak öldüren zanlı, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Edinilen bilgiye göre, Karabük Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerin kovalaması sonrası cinayet silahı ile birlikte Yenice ilçesinde kıskıvrak yakalanan Kazım E., sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı, tutuklanarak Karabük T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

Merkeze bağlı Soğuksu Mahallesi İhlas Caddesi TOKİ konutlarında meydana gelen olayda Kazım E. (35) isimli şahıs, daha önce aralarında husumet olan ve cezaevinden yeni çıktığı öğrenilen Erdi Bozkurt’u (27) av tüfeği ile vurarak ağır yaraladıktan sonra olay yerinden kaçmıştı. Vücuduna 4 kurşun isabet eden ve ağır yaralanan Bozkurt, 112 Acil Sağlık ekiplerince kaldırıldığı Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetmişti.

Bakmadan Geçme