Kefken Kampı 14. sezona kapılarını açtı

Beyoğlu Belediyesi'nin 13 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 14'üncü sezonuna kapılarını açtı. Kampın ilk misafirleri Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi önünde düzenlenen törenin ardından otobüslerle Kefken'e...

Beyoğlu Belediyesi’nin 13 yıldır aralıksız olarak düzenlediği Kefken Çevre Yaz Kampı, 14’üncü sezonuna kapılarını açtı. Kampın ilk misafirleri Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi önünde düzenlenen törenin ardından otobüslerle Kefken’e uğurlandı.

Her yıl binlerce öğrenciyi ve günübirlik ziyaretçiyi ağırlayan Beyoğlu Belediyesi Kefken Çevre Yaz Kampı, 14’üncü sezona kapılarını açtı. Kampın ilk misafirleri Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezi önünde düzenlenen törenin ardından otobüslerle Kefken’e uğurlandı. 300 kişilik öğrenci grubu bir hafta boyunca sanatsal ve sportif branşlara katılarak hem eğlenecek hem de öğrenecek. Her hafta farklı öğrenci gruplarını ağırlayacak olan kapta öğrenciler, tiyatro, halk dansları, değerler eğitimi, basketbol, geleneksel çocuk oyunları, yüzme ve daha birçok etkinlikte, alanında uzman eğitmenler ile birlikte çalışma imkanına sahip olacak. Yaz boyunca binlerce öğrenciyi ağırlayacak olan Kamp, öğrencilerin yeni arkadaşlık bağları kurarak sosyalleşmelerine yardımcı olması açısından büyük öneme sahip.

Kefken Kampı yeni misafirlerini bekliyor

Beyoğlu’nun, deniz ile ormanın, mavi ile yeşilin birleştiği yerdeki en güzel mahallesi Kefken Kampı, yaz boyunca öğrencilerini ve günübirlik ziyaretçilerini ağırlıyor. Kampa katılmak isteyen Beyoğlu İlçesi sınırları içerisinde ikamet eden ya da okuyan 12-18 yaş aralığındaki öğrenciler, Beyoğlu Belediyesi Gençlik Merkezimizden alacakları formu, aileleri ile birlikte doldurarak başvuru yapabiliyor. Şehir hayatından günübirlik de olsa uzaklaşmak isteyen yetişkinler için de Kefken Çevre Yaz Kampı, yaz aylarının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor. Kampı tanıma fırsatı bulan yetişkinler bir günlüğüne de olsa temiz hava ve denizden faydalanabiliyor. Kampı günübirlik ziyaret etmek isteyen vatandaşlar ise Beyoğlu Belediyesi’nin 444 0 160 numaralı iletişim merkezini arayarak kayıt yaptırabiliyor.

Kefken Kampı’nın kapıları tüm Beyoğlulular için açık“Sosyal Belediyecilik, toplumun her kesimine ulaşmayı gerektiriyor” diyen Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, “Her yıl binlerce gencimizi Kefken’de ağırlarken, hayatımızın vazgeçilmezleri olan annelerimizi, babalarımızı, dedelerimizi, ninelerimizi unutmuyoruz.” diyerek Kefken Çevre Yaz Kampı’nın kapılarını tüm Beyoğlu için ardına kadar açıyor. 14 yıldır aralıksız olarak açılan kampta bugüne kadar 70 binden fazla çocuğu ağırladı.

Bakmadan Geçme