Kendine ve Kentine Saygı Duy projesi

Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın, Vali Kaban'a proje kapsamında yer alan çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istedi.

Malatya Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliği 2018 yılı lokomotif projesi olarak başlattığı "Kendine ve Kentine Saygı Duy" projesi kapsamında, projenin genel içeriğini anlatmak ve yapılacak çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla Malatya Valisi Ali Kaban'ı ziyaret etti.

Büyükşehir Kent Konseyinden yapılan açıklamaya göre, Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreteri Sabri Akın, Vali Kaban'a proje kapsamında yer alan çalışmalar hakkında bilgi vererek, destek istedi.

Ziyaretten ve yapılan çalışmadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Kaban da insanın kendisine saygısı varsa kentine de bir saygısı olması gerektiğini belirterek, "Çünkü bizler neticede bir kent ortamında yaşıyoruz. İşte bu kent ortamının birçok boyutuyla başarılı bir şekilde ortak yaşanılabilinir bir hale getirilmesi gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaban, yapılan çalışmalardan dolayı Büyükşehir Kent Konseyi Genel Sekreterliğini tebrik ederek, “Malatya ile temas halinde olan herkesi kentliliğin hassas noktalarına dikkat etmeye davet ediyorum." değerlendirmesinde bulundu.

Bakmadan Geçme