Kepez zabıtasından bayram denetimi

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri toplu gıda üretim yerlerinin yanı sıra, kurban satış ve kesim yerlerinde de denetim gerçekleştiriyor.Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede sorunsuz bir Kurban Bayramı'nın geçmesi için...

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri toplu gıda üretim yerlerinin yanı sıra, kurban satış ve kesim yerlerinde de denetim gerçekleştiriyor.

Kepez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçede sorunsuz bir Kurban Bayramı’nın geçmesi için çalışmalara başladı. Başta tatlı ve ekmek olan toplu gıda üretimi ve satış yerlerine olan denetimleri sıklaştırmaya başlayan zabıta ekipleri, bir yandan da kurban satış ve kesim yerlerinin hazır hale gelmesi için gereken önlemleri aldı.

Çamlıca Mahallesi’ndeki hayvan satış yerinde hayvan satıcılarının gereksinim duyduğu her koşul yerine getirilirken, Kepez Belediyesi denetiminde kurban kesimi yapılan Zafer Mahallesi’ndeki kapalı pazar alanı da hazır hale getirilecek. Vatandaşların kendi kesimlerini yapabilecekleri Teomanpaşa, Varsak Karşıyaka, Yenidoğan mahalleleri kapalı pazar alanları ve Gazi Mahallesindeki TOKİ yanındaki parkta oluşabilecek ihtiyaçlar da, karşılanacak.Hayvan satıcılarının rahat bir ortamda ticaretlerini yaparken vatandaşların da kurbanlık alışverişlerini kolayca yapabilmeleri için Çamlıca Mahallesi’nde güzel bir tesis oluşturduklarını hatırlatan Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, burada tuvalet, duş, market gibi pek çok sosyal imkanı sunduklarını vurguladı. Antalyalıların kurbanlık hayvan alışverişlerini sorunsuz şekilde yapabilmeleri bakımından tedbirleri aldıklarını belirten Tütüncü, “Şimdiden Antalyalıların bayramını kutluyorum” dedi.

Bakmadan Geçme