Keskin: 'Filistinlilere yönelik katliamları nefretle kınıyoruz, Müslümanlar ayağa kalkmalı'

Şevket Keskin: 'Filistinlilere yönelik katliamları nefretle kınıyoruz, Müslümanlar ayağa kalkmalı'

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, İsrail’in Filistinlilere yönelik soykırım ve baskılarına tepki göstererek, “özellikle hep Müslümanların kutsal günlerinde bu katliamlar yapılıyor. Ramazan ayının arifesinde yine katliam yaptılar. İnşallah, Müslümanlar olarak ayağa kalkacağımızı ve zalime karşı duracağını, garibanın yanında yer alacağımız günleri ümitle bekliyoruz” dedi.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, 1 Ocak’ta başlayan ve 1 Mayıs’ta sona eren Esnaf ve Sanatkarlar Odalarının seçim sürecinden dolayı Oda başkanları ile birlikte basın mensupları ile bir araya geldi.
Keskin, esnaf ve sanatkarlar odalarının seçim sürecinde tarafsızlık ilkesiyle hareket eden ve objektif olarak hareket eden Malatya’daki medya kuruluşu ve basın mensuplarına teşekkür etti.
Keskin, basının bir ilin gözü ve kulağı olduğunu belirterek, Malatya medyasının ise Malatya için bu görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştığını ifade ederek, “Malatya’nın sorunlarına sahip çıkan basın mensuplarına teşekkür ediyorum” dedi.
Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını dileyen keskin, “Ramazan ayının ülkemize ve dünyaya barış ve kardeşlik getirmesini diliyorum” diye konuştu.

Filistinlilere yönelik katliamlara tepki
Filistinlilere yönelik saldırı, soykırım ve baskılara tepki gösteren MESOB Başkanı Şevket Keskin, “Amerika ve İsrail’in Filistinlilere yönelik katliamları nefretle kınıyoruz.  Türk milleti olarak, Türk esnaf ve sanatkar camiası olarak Filistinlilerin yanındayız. Amerika’nınki provokasyon değil, aslında Müslüman ülkelere saldırmak için elinden gelen hinliği açıkça yapmaya başladı.  Bir Ozanımız ’Katil Amerika’ diyordu. Gerçekten Amerika’nın katil olduğu bugün meydandır. Başta bütün Müslüman ülkelerin ve dünyanın ayağa kalkması lazım. Sadece Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin bu işte müdahil olması yeterli değil. İnşallah yapılan katliamlar son bulur. Dikkat ediniz, özellikle hep Müslümanların kutsal günlerinde bu katliamlar yapılıyor. Ramazan ayının arifesinde yine katliam yaptılar. İnşallah, Müslümanlar olarak ayağa kalkacağımızı ve zalime karşı duracağını, garibanın yanında yer alacağımız günleri ümitle bekliyoruz. Filistinlilere yönelik yapılan katliamları nefretle kınıyoruz. Filistin’in yanında duran Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin ve hükümetimizin sonuna kadar yanındayız.” diye konuştu.

Bakmadan Geçme