Kırsaldaki ilkokul öğrencilerine kıyafet yardımı

Darende Belediye Başkanı Süleyman Eser, ilçenin kırsalında bulunan ilkokul öğrencilerine kışlık kıyafet dağıttı.

Eser'in girişimleriyle Darendeli iş adamları tarafından gönderilen kışlık mont ve bot, ilçenin kırsalındaki Karabayır Şehit Piyade Er Hamit Koçhan İlkokulundaki öğrencilere dağıtıldı.

Dağıtım programında konuşan Eser, geleceğin mimar, mühendis, doktor ve öğretmenlerini unutmayarak destek olan hemşehrilerine teşekkür etti.

Öğrencinin zengini fakiri bulunmadığını belirten Eser, "İlçemiz kırsalında bulunan tek ilkokul özelliği ile buradaki minik yavrularımızın mutlu etmek onların yanında olmak istedik. Her ne kadar kar yağmasa da buranın rakım oldukça yüksek ve soğuk. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından ölçüleri belirlenen öğrencilere hemşehrilerimizin katkılarıyla derlediğimiz montları ayrım yapmaksızın dağıttık. Bunu her yıl geleneksel hale getirip inşallah daha çok öğrencimize bu desteği sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Okul Müdürü Ömer Kayalar da okulda maddi durumu iyi olmayan öğrencilerin olduğunu kaydetti.

Yardımların öğrencilerin eğitimini olum yönde etkileyeceğini belirten Kayalar, "Bu bakımdan önemsiyoruz. Başkanı Eser ve değerli hemşehrilerimize bu kıymetli hediyelerinden dolayı teşekkür ederiz." diye konuştu.

Etkinliğe AK Parti ilçe Başkanı Süleyman Şimşek ve meclis üyeleri de katılarak minik öğrencilere gönderilen hediye kıyafetlerden giydirdi.

Bakmadan Geçme