Kölükler İçmesuyuna Kavuştu

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü Darende İlçesi Kölükler Mahallesi’nde 8.500 metrelik içmesuyu altyapısını yeniden inşa ederek, mahallenin içmesuyu sıkıntısını ortadan kaldırdı.

Muhtar Cuma Gültekin:“Artık Musluklarımızdan Su Akıyor”

Uzun yıllar mahallelerinde su sıkıntısı olduğunu ifade eden Muhtar Cuma Gültekin: “MASKİ Genel Müdürlüğü mahallemizde çalışmalar yapmadan önce musluklarımızda bir damla dahi suyu yoktu. Körükler Mahallemize gelerek gerekli incelemeleri yaptıktan sonra MASKİ 8.500 metrelik içmesuyu hat çalışması yaptı. Artık musluklarımızdan su akıyor ve gönül rahatlığıyla içiyoruz. Bu çalışmalarından dolayı mahallim ve kendi adıma MASKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Özgür Özdemir’e ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ederim.” dedi.

Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “8.500 metrelik İçmesuyu Altyapısı”

Malatya merkez ve ilçelerinde çalışmalara devam ettiklerini ve kuruluşlarından beri çözüm odaklı çalıştıklarını ifade eden Genel Müdür Doç. Dr. Özgür Özdemir: “Malatya genelinde ve Darende İlçemizde ihtiyaç doğrultusunda yatırımlarımız devam ediyor. Yaptığımız incelemeler sonucunda Darende İlçesi Kölükler Mahallesi’nde içmesuyu altyapısının yenilenmesi gerektiğini tespit ettik. Bu kapsamda mahallemize 8.500 metrelik içmesuyu altyapısı inşa ettik. Çalışmalarımızdan önce abonelerimizin musluklarından su akmıyordu. Çalışmalarımız tamamlandığında bu sorun çözüme kavuştu. Kölükler Mahallesi sakinleri artık temiz ve kaliteli suyu musluklarından içiyorlar. Darende İlçesi ve Malatya genelinde çalışmalarımız devam ediyor. Kesintisiz çalışan ekip arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.” dedi.

 

Bakmadan Geçme