Küçük Sanayi Sitesi'nin İhtiyaçları Giderildi

Elazığ Belediyesi, daha modern ve temiz bir şehir oluşturma adına çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, geçtiğimiz günlerde Yeni Küçük Sanayi Sitesi esnafıyla bir araya gelerek sitenin eksikliklerini, ihtiyaçlarını dinledikten sonra ilgili birimlere eksikliklerin giderilmesi konusunda bilgi vermişti. Bu kapsamda birçok eksiklik Elazığ Belediyesi tarafından giderilirken Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından 50 adet çöp konteyneri Küçük Sanayi Sitesi’ne yerleştirildi.
Başkan Yanılmaz Yeni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Demirelli ile bir araya gelerek Elazığ Belediyesi’nden talep ettikleri ihtiyaçların giderildiğini ifade ederek, her zaman kendilerine destek olacaklarını söyledi.
Yeni Küçük Sanayi Sitesi Başkanı Mehmet Demirelli  ”Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, kısa bir süre önce bizleri ziyaret etmişti. Başkanımıza samimiyetle sıkıntılarımızı iletmiştik. Başkan bey de samimiyetini göstererek hemen sıkıntılarımızı giderdi kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

“SANATKÂRLARIN KİRLİ ELLERİ MEDENİYETİN AYNASIDIR”

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, işini en iyi yapan sanatkârların ilimizde olduğunu belirterek açıklamasında şunları kaydetti:
“Yeni Küçük Sanayi Sitemizi on gün önce ziyaret ettiğimiz de sanatkârlarımızla sohbet ettik, birlikte problemleri görüştük ve o problemlerden belediyemiz ile giderilebilecek olanları hemen giderdik. Bugün de bizlerden talepleri olan konteynerleri siteye yerleştirdik. Temizlik imandandır, hepimiz bulunduğumuz yerde temizliğe dikkat etmeliyiz. Bugün 50 adet konteyneri Yeni Sanayi Sitemize teslim ederek esnaflarımızın çevrelerini, dükkânlarını daha temiz tutmalarına vesile olmuş olacağız. Biz elbirliğiyle Elâzığımızı kalkındırırken esnafımızın da her zaman yanında olduk ve olmaya devam edeceğiz. “Sanatkârların kirli elleri medeniyetin aynasıdır” bizim güçlü, örnek, işini en iyi yapan sanatkârlarımız var. Onlar var oldukça da medeniyete katkı sağlamış olacağız ”dedi.
 

Bakmadan Geçme