Mafsad Kitap Kafe'den Kitap Fuarına Ziyaret

MAFSAD tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığının finansman desteğiyle hayata geçirilen Burası Benim Yerim/MAFSAD Kitap Kafe Projesi kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Malatya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün katkılarıyla yürütülen Burası Benim Yerim/MAFSAD Kitap Kafe Projesi kapsamında Milli Egemenlik Ortaokulu öğrencileri Kitap Fuarını gezdiler. 

Kitap fuarında oldukça eğlenen öğrenciler istedikleri yazarların kitaplarını alma, değişik yayınevi ve çok farklı kitaplarla tanışma imkanı buldular.

Proje Koordinatörü Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada, MAFSAD  olarak okumaya önem verdiklerini, gençleri kitapla buluşturmanın yollarından birinin de Kitap Fuarı gezileri olduğunu belirtti.

“Öğrencilerimiz İçin Güzel Faaliyetler Yapılıyor”

Milli Egemenlik Ortaokulu Müdürü Bünyamin Mamur, MAFSAD  Kitap Kafe Projesi kapsamında okullarında  fotoğrafçılık eğitimi, fotoğraf sunumları  ve kitap fuarı gezisi yapıldığını, bunun yanında model uçak eğitimleri ile çevre konusunda eğitimlerin de çok yakın zamanda gerçekleştirileceğini  belirterek Gençlik ve Spor Bakanlığı ile MAFSAD yetkililerine çok teşekkür ettiğini söyledi..

Bakmadan Geçme