Mahalle sakinleri istedi kaymakam yerine getirdi

Darende ilçesinin kırsalında bulunan ve bin 200 metre rakımda bulunan Karabayır Mahallesi sakinlerinin bayrak direği isteği kaymakam tarafından yerine getirildi

Geçen aylarda Darende Kaymakamlığı tarafından Karabayır Mahallesi'nde düzenlenen "Mahalle Buluşmaları" toplantısına katılan mahalle sakini Hamit Altındemir, Kaymakam Enver Hakan Zengince'den bayrak direği istemiş, mahallenin yüksek bir kesimine dikilecek bayrağın, gurur kaynağı olacağını belirtmişti.

Talebi karşılayan Kaymakam Zengince, 15 metre yüksekliğinde bayrak direği ile 3x5 metre ebatlarında bir bayrak hediye ederek mahalle sakinlerinin isteğini yerine getirdi.

Çeşitli ziyaretler için mahallede bulunan Zengince, vatandaşların göstermiş olduğu ilgiden dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Bayrak direğine kavuşan mahalle sakinleri, kaymakama teşekkür ederek, isteklerinin yerine getirilmesine çok sevindiklerini dile getirdi.

Mahalle sakini Hamit Altındemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bugün mahalle olarak unutulmaz bir gün yaşadıklarını belirterek, "Kaymakamımızdan Allah razı olsun. Geçtiğimiz aylarda kendisine ilettiğimiz isteğimizi havaların düzelmesi ile gönderdi. Büyük bir mutlulukla diktiğimiz bayrak direğimizi ömrümün sonuna kadar unutmayacağım." diye konuştu.

Bakmadan Geçme