Malatya Büyükşehir Belediyespor'a yeni transfer

Türkiye Erkekler Voleybol 1. Lig B Grubunda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 24 yaşındaki Kübalı Lazara Raydel'i kadrosuna kattı. 

Malatya Büyükşehir Belediyespor, kadrosunu yeni oyuncularla güçlendirdi. Turuncu yeşilliler, Küba Milli Takımı'nda da forma giyen smaçör Lazara Raydel'i sezon sonuna kadar kadrosuna kattı. Kübalı smaçör, takımla birlikte antrenmanlara başladı.

Malatya temsilcisi ayrıca Genç Kafkars'tan smaçör Aydın Güler, Bingöl Solhan’dan libero Mesut Akman ve Ankara Maliye'den Halil İbrahim Öksüz'ü de kadrosuna kattı.

Malatya Büyükşehir Belediyespor antrenörü Muhammed Çatar, ilk yarının kendileri adına zor geçtiğini, sezon başında anlaştıklerı 4 oyuncuyla yollarını ayırmak zorunda kaldıklarını belirtti.

İkinci yarıya iyi gireceklerini ifade eden Çatar, "Yeni oyuncuları kadromuza kattık. Bundan sonraki süreçte her takıma karşı istediğimiz oyunu sergileyip, ligi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz. Kübalı milli oyuncu Lazara Raydel aramıza katıldı. Bingöl Solhan’dan libero Mesut Akman ile anlaştık. Bu arkadaşımız Fenerbahçe altyapısında yetişti. Genç Kafkars'tan smaçör Aydın Güler aramıza katıldı. Ankara Maliye’den de Halil İbrahim Öksüz'ü transfer ettik." diye konuştu.

Bakmadan Geçme