Malatya Tanıtım Günlerinde Arapgir'i İstanbul'a Taşıdık

Malatya Tanıtım Günlerinde Arapgir'i İstanbul'a Taşıdık

Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) tarafından İstanbul Yenikapı Gösteri ve Etkinlik Alanında düzenlenen Malatya Tanıtım Günlerine katılarakilçemizin tanıtılması, belediye hizmetlerinin gurbetteki vatandaşlara aktarılması amacıyla açtığımız stant ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.     
Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, 1-5 Kasım günleri arasında İstanbul Yeni Kapı Gösteri ve Etkinlik Alanında gerçekleşen Malatya Tanıtım Günlerinde Arapgir’ i İstanbul’a taşıyarak burada hemşerilerimizi en güzel şekilde ağırladıklarını söyledi.  
Beş günlük tanıtım programının dolu dulu geçtiğini söyleyen Cömertoğlu, iç ve dış görsellerle İlçemizin tarihi ve kültürel özelliklerini tanıtmamızın yan sıra,  yaptığımız hizmetler ve projelerimizi tanıtmak adına yakaladığımız fırsatı çok iyi değerlendirdik. Başta köhnü üzümü ve reyhan çayı olmak yaptığımız yöresel ikramlarla ilgi odağı haline gelen standımızda, beş gün boyunca Arapgir musiki ekibi de olağan üstü gayret göstererek misafirlerimize yöresel müzik ziyafeti sundular ve gurbetçilerimiz kendilerini adeta Arapgir’ de hissettiklerini, dolayısıyla bu güzel hizmeti sunduklarından dolayı Belediye Başkanımıza ve musiki ekibine teşekkür duygularını dile getirdiler. 
Standımızı ziyaret eden Bakanlarımız başta olmak üzere Valilerimizi, Milletvekillerimizi, Belediye Başkanlarımızı, Bürokratlarımızı, Müsteşarlarımızı, Dernek Başkanlarımızı ve gurbetçilerimizi en iyi şekilde misafir etmekten mutluluk duyduklarını söyleyen Başkan Cömertoğlu gelen misafirlerimize üzüm, reyhan çayı ve Arapgir’ i tanıtan broşürler hediye ettiklerini söyledi. 
İlk günden itibaren yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan standımızda Arapgir’in yöresel ürünlerinin de satışı yapıldı. 
Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkürlerini sunan Başkan Cömertoğlu, “Yerel ve ulusal medya kuruluşlarımızın canlı yayınlarına katılarak ilçemiz ve hizmetlerimize ilişkin bilgiler paylaştık.  Önümüzdeki aylarda da bu tür geniş çaplı organizasyonlarla ilçemizi ve belediyemizin hizmetlerini tanıtmayı sürdüreceğiz dedi.

Bakmadan Geçme