Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) seçimleri

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığına aday olan iş adamı Namık Şahin, başkan seçilmesi halinde Malatya'da çok farklı bir Ticaret ve Sanayi Odası ortaya koymaya çalışacaklarını ifade ederek, 'Amacımız ticaret erbabımızın ve sanayicimizin önünü açmak' dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) başkanlığına aday olan iş adamı Namık Şahin, başkan seçilmesi halinde Malatya’da çok farklı bir Ticaret ve Sanayi Odası ortaya koymaya çalışacaklarını ifade ederek, “Amacımız ticaret erbabımızın ve sanayicimizin önünü açmak” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Namık Şahin, seçim çalışmaları kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) Malatya İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ziyarette konuşan başkan adayı Şahin, Malatya’daki Sivil Toplum Kuruluşları, sanayiciler ve kanaat önderleri ile yaptıkları istişareler neticesinde MTSO başkanlığına aday olmaya karar verdiğini ifade ederek, “Ticaret ve Sanayi Odası Malatya’nın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu. Biz Malatya’yı topyekun kapsayacak bir kadroyla yola çıkmak istiyoruz. Bu kapsamda belediye başkanlarımızla, milletvekillerimizle ve Sivil Toplum Kuruluşları başkanlarımızla istişarelerde bulunduk. Bu konuda çalışmalarımız devam ediyor. Malatya’da çok farklı bir Ticaret ve Sanayi Odası ortaya koymaya çalışacağız. Amacımız ticaret erbabımızın ve sanayicimizin önünü açmak. Sadece seçimden seçime değil, bulduğumuz her fırsatta şehirdeki tüm dinamikler ile sürekli istişare içinde olacağız ve onların bilgilerinden istifade edeceğiz. Ticaret erbabımızın ve sanayicilerimizin Odamızla iç içe olmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. Şahin, başkan seçilmesi durumunda MTSO’nun yönetim kadrosunu liyakate dayalı bir şekilde oluşturacaklarını da kaydederek, seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni etti.

İHA Malatya İl Temsilcisi Cahit Özçelik ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MTSO seçimlerinin hayırlara vesile olmasını diledi.

Bakmadan Geçme