Malatya'da TESK Kart'ın dağıtımına başlandı

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (MESOB) yapılan açıklamaya göre,  MESOB tarafından düzenlenen toplantıda TESK Kart'ın tanıtımı ve dağıtımı yapıldı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) tarafından esnaf ve sanatkarların anlaşmalı iş yerlerinde indirimli alışveriş yapmasını sağlaması amacıyla uygulamaya koyduğu TESK Kart'ın Malatya'da tanıtımı yapılarak, dağıtımına başlandı.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden (MESOB) yapılan açıklamaya göre,  MESOB tarafından düzenlenen toplantıda TESK Kart'ın tanıtımı ve dağıtımı yapıldı.

MESOB Başkanı Şevket Keskin, yaklaşık 2 yıllık bir çalışmadan sonra TESK Kart'ın uygulamaya geçtiğini belirterek, çalışmayı gerçekleştiren TESK Başkanı Bendevi Palandöken'e teşekkür etti.

TESK Kart hakkında bilgi veren Keskin, şunları kaydetti:

"TESK Kart, esnaf ve sanatkarlarımız ile ailelerinin işlerini kolaylaştırmak, üzerilerindeki maddi yükü azaltmak amacıyla, esnaf ve sanatkarların anlaşmalı üye iş yerlerinden yapacakları alışverişlerde onlara indirim ve avantajlar sağlaması öngörülen bir karttır. Kart ile başta akaryakıt, giyim, eğitim, sağlık olmak üzere birçok sektörde özel indirimler sunulmakta, kart sahipleri sektörlere özel fırsat ve kampanyalardan faydalanabilmektedir. TESK kart ile esnaf siciline kayıtlı olan esnaf ve sanatkarlarımız ve aileleri anlaşmalı iş yerleri ile indirimli ve puanlı alışveriş yapabilecekler. Kartın uygulama alanı geniş. TESK Kart bir kredi kartı değil, herhangi bir yıllık aidatı da yoktur. Tek koşul esnaf siciline kayıtlı olmaktır. Ücretsiz olarak dağıtımı yapılacaktır. İsteyen esnaf ve sanatkarlarımız Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne gelerek kartlarını alabilecek."

Toplantıya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Evren ile esnaf odası başkanları da katıldı.

Bakmadan Geçme