MASKİ hizmetleri mobilde

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü cep telefonları için "MASKİ Mobil" programını kurdu.

MASKİ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, yapılan yatırım ve çalışmaların vatandaşlara sunumunu, MASKİ Resmi Web Sitesi, sosyal medya, yazılı ve görsel basın üzerinden haber, duyuru ve bilgi paylaşımları şeklinde yapıyor. 
MASKİ Genel Müdür Özgür Özdemir, konuyla ilgii yaptığı açıklamada, vatandaşların IOS ve Android platformlu cihazların MASKİ Mobil uygulamasını kullanarak kuruma ait her şeye daha kolay ve hızlı ulaşabileceğini kaydetti.
Kullanıcıların uygulama ile endeks bildir kısmına sayaç üzerindeki son endeksi girerek faturasını oluşturarak su borçlarını ödeyebileceklerini aktaran Özdemir, şunları ifade etti:
"Fatura geçmişlerini kontrol edip, geçmiş borçlarını ödeyebilir ve aboneliklerini takip edebilirler. Ayrıca arıza bildirimi yapabilir, istek, öneri ve şikayetlerini iletebilir,  dilekçe başvurularının takibini yapabilirler. Vatandaşlarımız MASKİ Mobil uygulamamızda su kesintilerinin anlık görebilirler. Ücretsiz olan bu uygulama ile MASKİ vatandaşımıza kolaylık sağlıyor. Uygulamayı kullanmak isteyen vatandaşlarımız, Anroid işletim sistemli cihazlar için Google Play markete, IOS işletim sistemli cihazlar için App Store markete girerek uygulamayı akıllı cihazlarına yükleyebilirler."

Bakmadan Geçme