MASKİ yöneticileri, belediye başkanlarıyla buluştu

(MASKİ) Genel Müdürlüğü yöneticileri, ilçe belediye başkanlarını kurumda ağırlayarak, yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü yöneticileri, ilçe belediye başkanlarını kurumda ağırlayarak, yatırımlar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

MASKİ'den yapılan açıklamaya göre, MASKİ, şehrin içme suyu, kanalizasyon ve yağmursuyu altyapısını tamamen yenilemek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, Yatırım İnşaat, İşletmeler, Tesisler ve Atıksu Arıtma Daire Başkanları ve şube müdürleri, ilçe belediye başkanlarıyla bir araya geldi.

Bir hafta süren toplantılarda ilçelerin daha modern bir altyapıya kavuşması için istişare yapıldı, ilçelerin altyapı ihtiyaçları konuşularak fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantılarda MASKİ yetkilileri, bu yıl ilçelerde yapılması planlanan çalışmalar hakkında başkanlara bilgi verdi.

MASKİ yetkilileri, vatandaşların musluklarına daha sağlıklı içme suyu ulaştırmak, daha modern kanalizasyon altyapısı inşa ederek gelecek nesillere daha sağlıklı bir çevre bırakmak için çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.

Bakmadan Geçme