Meclis Toplantısı II. Birleşimle Devam Etti

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı toplantısını 18 Aralık Pazartesi günü yaptığı II. Birleşimle devam etti.  Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıya Meclis Başkan Vekili Hasan Göğüs başkanlık etti.
Saat 14.00’de Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantı gündeminde, bazı konular görüşülerek karara bağlanırken, bazı maddeler ilgili komisyonlara havale edildi. Gündemde yer alan bazı maddeler de bir sonraki toplantıya bırakıldı.

BAŞKAN ÇAKIR'A YETKİ 
Gündem maddeleri arasında yer alan Mülkiyeti Malatya Büyükşehir Belediyesine ait olan Battalgazi İlçesi Şifa Mahallesi 1945 ada 7 nolu parsel ile Mülkiyeti Ziraat Bankası A.Ş'ye ait, Battalgazi İlçesi Saray Mahallesi 125 ada, 165 nolu parselin trampa iş ve işlemleri için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a yetki verilmesi kabul edildi. 

İKİZCE MAHALLESİNE MEZARLIK ALANI 
Yine gündem maddeleri arasında yer alan Yeşilyurt ilçesi Şifa Mahallesi 580 ada 132, 148, 149 ve 540 nolu parsellerin bir kısmının içerisinde bulunduğu alana Kültürel Tesis Alanı fonksiyonu verilmesi yönündeki değişiklik ile İkizce Mahallesi 231 ada, 1 nolu parselin 13.000 m2 lik kısmının mer'a vasfından çıkarılarak, hazine adına tescili ve sonrasında mezarlık alanı olarak Malatya Büyükşehir Belediyesine tahsisi kabul edildi. 
Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı toplantısı III. birleşiminin 19 Aralık Salı günü saat 14.00 de yapılması kararlaştırıldı. 

Bakmadan Geçme