Mehmetçik için 250 çift çorap ve eldiveni, Afrin'e gönderildi

Malatya'nın Arguvan ilçesindeki öğrenciler Mehmetçik için 250 çift çorap ve eldiveni, Afrin'e gönderildi

Arguvan ilçesinde öğrenciler Zeytin Dalı Harekatı'na destek olmak amacıyla başlatılan kampanya kapsamında 250 çift çorap ve eldiveni, Mehmetçik için Afrin'e gönderdi.

Tatkınık Turgut Özal Ortaokulu öğrencileri ailelerinin de desteğiyle 250 çift çorap ve eldiveni Zeytin Dalı Harekatında görevli askerlere göndermek için Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın'a teslim etti.

 Arguvan İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Yay, müdürlükte düzenlenen programda, Afrin'de ve ülkenin diğer yerlerinde teröristlere karşı amansız bir mücadele veren Mehmetçikler sayesinde rahatça yaşadıklarını söyledi.

Öğrencilerin askerler için çorap ve eldiven gönderdiğini belirten Yay, "Birlik ve beraberliğimiz adına öğrencilerimiz güzel bir sürpriz yaptılar, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.

Okul Müdürü Tamer Çakır ise öğrencilerden böyle bir faaliyeti duyduğunda çok duygulandığını belirterek, "Bizler de okul idaresi ve öğretmenleri olarak öğrencilerimize ve velilerimize destek verdik. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Okul Aile Birliği Başkanı Yılmaz Korkmaz da Mehmetçiğe selam ve saygılarını ilettiklerini söyledi.

Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Umut Yalçın ise öğrencilere teşekkür ederek, yardımları en kısa zamanda Afrin'deki askerlere ulaştıracaklarını kaydetti.

Bakmadan Geçme