Mersin İl Spor Güvenliği Kurulu, Vali Su başkanlığında toplandı

Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı.Sahil Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Su'nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mahmut Halal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma...

Mersin İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Vali Ali İhsan Su başkanlığında yapıldı.

Sahil Valilik toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Vali Su’nun yanı sıra Vali Yardımcısı Mahmut Halal, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Jandarma Komutan Vekili Albay Hasan Basri Uçar, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Şaban Güneş ile diğer yetkililer katıldı. Spor müsabakalarında alınması gereken güvenlik tedbirlerinin görüşüldüğü toplantıda konuşan Su, Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun gereğince, Mersin’de düzenlenecek olan spor müsabakalarındaki güvenlik önlemlerini gözden geçirmek için bir araya geldiklerini belirterek, kentte oynanacak tüm müsabakaların centilmence başlayıp aynı güzellikle bitmesini dilediğini söyledi. Su, spor müsabakalarının centilmence yapılması halinde sporu seven vatandaşlar arasındaki dostluk ve kardeşlik duygularının daha çok artacağının altını çizdi.

Kurul toplantısı, ilgili kanun gereğince spor müsabakalarında istenmeyen olayların önüne geçilmesi için alınması gereken tedbirler ve bu tedbirlerin uygulamalarının sağlanması, önlem ve yöntemlerin tespiti, spor müsabakalarında meydana gelen olayların nedenleri ve kaynakları ile bu olaylara neden olan diğer sorunların çözümü ile ilgili ortak karar alınmasının ardından sona erdi.

Bakmadan Geçme