Mesut Samanlı Kongre Sürecini Değerlendirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı 5 Kasım'da yapılacak olan Kongre süreciyle ilgili gündeme dair açıklamalarda bulundu.

MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı’’İlçe kongrelerinin tamalanmasının ardından ,5 Kasım Pazar günü de İl Kongresinin yapılarak kongre sürecinin tamamlanacağını belirtti. Samanlı’’Kongrenin iktidara giden yolda çok önemli olduğunu ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Ülkenin sigortası olduğunu söyledi.

Tüm dava arkadaşlarımızla birlikte yapmış olduğumuz hizmet ve çalışmalarla partimizin neferi olarak görevimize devam edeceğiz diye belirten Başkan Samanlı’’an itibarı ile 5 Kasım’da da yapılacak kongre için 3 aday’ın açıklama yapmış olması, Partinin zenginliği ve katılımın yüksek olduğunu göstermektedir’’dedi.

‘’Milliyetçi Hareket Partisi gerçek manada Millidir, Vatanı ve Milleti için her fedakarlığı yapmaya hazırdır. “Önce Ülkem ve Milletim, sonra partim ve ben” ilkemizin gayesi de buna hizmettir’’sözleriyle açıklamalarına devam eden Başkan Samanlı’’ Partimizin yeni kan ve üye takviyesiyle yenilenmeyi sağlayarak, Ülkemizin kaderine yön vereceğini samimiyetle ifade etmek isterim. Nitekim biz göreve geldiğimiz günden itibaren ,200’den fazla yeni üye kaydı yapmış bulunmaktayız ve  bu sayı her geçen gün daha da artmaktadır’’diye belirtti. 5 Kasım’da Yapılacak olan Kongre davamıza gönül vermiş arkadaşlarımın demokratik bir yarışı olacaktır. Teşkilatta ,sahada ve ülküde birlik için , kazanan yâda kaybeden herkesi kucaklayacak ve hep birlikte Milliyetçi Hareket Partisi’nin başarısı için çaba gösterilecektir.Tüm delegelerin 2019 seçimlerini düşünerek Partinin güçlenmesi ve ileriye taşıyacak adayın tercih edilmesi hususunda duyarlı davranması gerektiği  şeklinde açıklama yaptı.
Yeni oluşum içerisinde olan ‘’İYİ Parti ‘’hakkında da kısa bir açıklama yapan Samanlı’’İYİ Parti’nin şişirme bir parti olduğunu ve uzun ömürlü olmayacağını’’belirtti.

‘’Milliyetçi Hareket Partisi tarihi mücadelesine devam edecektir’’sözleriyle konuşmasını sonlandırarak, Teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi. 

HABER: FİLİZ YAVUZKURT

Bakmadan Geçme