MHP Aday Adayı Eski'ye Battalgazi İlçesinde Yoğun İlgiyle Karşılandı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski Battalgazi ilçesinde Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)Malatya Milletvekili Aday Adayı Süleyman Eski Seçim çalışmaların kapsamında Battalgazi ilçesinde sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelerek istişarelerde bulundu, daha sonra Esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

“ziyaret bir konuşma yapan Eski 24 Haziranda yapılacak olan seçimlerde Esnaflardan destek istedi. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya Milletvekili Aday adayı Süleyman Eski, seçimleri önemli vatandaşlarımız sandıklara giderek oylarını kullanmasını talep ederek MHP kadroları olarak TBMM de vekil çıkaracağız, biz değerli Battalgazi hem şehirlerimizin sorunlarını yakından takip ediyoruz sorunlarınız inşallah bizler ülkücü vekillerimizle son bulacak diye konuştu.

Esnaflar ise MHP Aday Adayı Süleyman Eski’ye çıkmış olduğu bu kutlu davada başarılar dileyerek, 24 Haziranda MHP oy vereceklerini ifade ederek 15 Temmuzda FETÖ terör öğürtü karşı dik duruş sergileyen devlet adamı olarak vatandaşların kalbini kazanan MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye ve temiz kadrolarına oy vereceklerini dile getirdiler.

Battalgazi ilçesinde vatandaşlar tarafından sevgi seliyle karşılanan Eski vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Battalgazi ilçemizin tarihi yapı itibariyle yerli turizmlerimiz tarafından ziyaret ediliyor emeği gecenlere teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı

Bakmadan Geçme