MHP İl Başkanı Kalı'dan adaylık açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, 5 Kasım'da gerçekleştirilecek olan kongreye yeniden aday olarak gireceğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Dr. Ömer Faruk Kalı, 5 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongreye yeniden aday olarak gireceğini açıkladı.

MHP İl binasında basın açıklaması düzenleyerek 5 Kasım’da gerçekleştirilecek olan kongre öncesi il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Başkan Kalı, Genel Merkezin görüş ve direktifleri doğrultusunda İl Başkanı olarak dokuz ay görevde bulunduğunu belirterek, “Liderimize ve davamıza sadakatle, çalışmalar yaptık. Şimdi geldiğimiz noktada bir Olağan Genel Kurulumuz var. Pazar günü gerçekleşecek olan kongremizi bir şölen havasında gerçekleştireceğiz. Kongremizde dava arkadaşlarımız ile birlikte kucaklaşmanın mutluluğunu yaşayacağız" ifadelerini kullandı.

Türk Milletinin Milliyetçi Hareket Partisine ihtiyacı olduğunun bilinci ile hareket ettiklerini kaydeden Kalı, “Yolumuz hak yolu, gayemiz yüce Türk Milletine hizmettir. Allah’ın rızası için çıktığımız bu yolda önümüze çıkan her engeli aşar, dağları yol yapar, yine de hedefimize ulaşırız. Bizler şerefli bir bayrağın taşıyıcısı, kutlu bir davanın bekçileriyiz. Allah’ın izniyle tüm dünyaya milliyetçi ülkücü hareketin gür sesini bir kez daha Malatya’dan haykıracağız. Malatya il kongremizi bu manevi iklimde, birlik ve beraberlik duygusunu daha da perçinleyerek şölen havasında gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu

Başkan Kalı, adaylığını geç açıklaması ile ilgili olarak da “Malatya’ya bizden daha iyi hizmet edecek bir adayı gördüğümüz de bayrağı ona bırakmak için bekledim. Ama şu gördüğüm konjonktürde devam etmem gerektiğinin öngörüsü ve kanaatindeyim” diye konuştu.

Bakmadan Geçme