MHP Malatya Kadın Kolları Hastaları Ziyaret Etti

MHP Malatya Kadın Kolları İl Başkanlığı ,Malatya'da her yerde. Başkan Selma Çicek, seçime kadar Malatya'da basmadık yer bırakmayacağız dedi.

Göreve geldiği günden bu yana MHP Malatya Kadın Kolları çeşitli aktiviteler ve etkinlikler ile vatandaşlardan ve teşkilattan olumlu not almakta. Battalgazi Ve Yeşilyurt metropol ilçelerin mahallelerinde basmadık yer bırakmayan, Kadın Kolları, beldelerde de faaliyetlerini ara vermeden sürdürmekte. MHP Kadın Kolları İl Başkanı Çicek ve yönetimi, bayram münasebetiyle, Hamit Fendoğlu’nun eşine ve şehitlik kabristanına  ziyarette bulundu.
MHP Kadın Kolları bayram arefesinde de, mahalle gezilerine devam etti. Tandoğan, Diş Hastanesi, Niyazi Mısri esnaf gezisi iel çalışmalarına devam etti.Bayram günü de çalışmalarına ara vermeyen Kadın Kolları Topsöğütte mahalle gezilerine , MHP’ye oy isteyerek, bilge lider Devlet Bahçeli’nin selamlarını götürdü.
İnönü Üniversitesi Araştırma Hastanesindeki hastaları da tek tek ziyaret eden MHP Kadın Kolları İl Başkanlığı çalışmalarıyla tam not alıyor. Hastanede hasta yakınları ve hastalar ile biraraya gelen Çicek ve yönetimi, hastalara acil şifalar dilerken, hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak hediyeler dağıttılar.Kadın Kolları İl Başkanı Selma Çicek, “Seçim sürecine kadar kadın kolları olarak çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. MHP’ye Malatya’da gittiğimiz her noktada büyük teveccüh olduğunu görüyoruz. Sandığa da yansıması için durmadan yorulmadan çalışacağız.”ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme