MHP Malatya Milletvekillerinden Anadolu Basın Birliği Derneğine Ziyaret

MHP Malatya Milletvekili Adaylarından Ömer Ekici Dr. Burhan Coşkun ve Bekir Enes Çaparoğlu, Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettiler.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, "Cumhurbaşkanlığında oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisi’ne olacaktır. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi demek, güçlü bir Türkiye demektir. Milliyetçi Hareket Partisi milletvekilleri olarak cumhurbaşkanımızın destekçisi olacağımızın sözünü veriyoruz" dedi.
Bizler Malatya’mızın sorunlarını yakinen biliyoruz ve Allah nasip ederse bizler meclise gidersek vatandaşlarımızın sesi olacağız. Bizler yıllarca Malatya’mızda hizmet verdik ve bundan sonrada aynı hizmetlerimizle devam edeceğiz dedi.
Bizler hep birlik içinde olmalıyız ve bu Ülke hepimizindir ve hep birlikte sahip çıkmalıyız. Malatyalı hemşerilerimizin içi rahat olsun. Cumhurbaşkanlığında oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisi’ne olacaktır. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi demek, güçlü bir Türkiye demektir. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri olarak cumhurbaşkanımızın destekçisi olacağımızın sözünü veriyoruz” dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Dr. Burhan Coşkun, Bizler MHP Milletvekilli adayları olarak Bugün Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Bu anlamlı ziyaretimizde, Başta Dernek Başkanı Zeki Dağ olmak üzere ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarına ve basın çalışanlarına teşekkür ediyorum ve çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Bekir Enes Çaparoğlu, Konuşmasında, Bizler Malatya’mız ve Ülkemize hizmet etmek için yola çıktık. Bizler hep birlikte birlik ve beraberlik içinde olduğumuzda tabi ki Malatya kazanacak ve Türkiye kazanacaktır. MHP Malatya Milletvekili Adayları olarak Malatya’mızın sorunlarını biliyoruz ve Milletvekili seçilsek de seçilmesek de bu sorunların takipçisi olacağız ve bizleri bugün misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim kuruluna Basın Mensubu çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Konuşmasında; Bizler Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Adayları olarak çalışmalarımıza başladık ve halkımızın için de olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Bizler hiçbir zaman Malatyalı hemşerilerimizi yalnız bırakmadık ve bundan sonrada yalnız bırakmayacağız dedi. Bizler Malatya’mızı ve Ülkemizi seviyoruz ve sevmeye devam edeceğiz.
Ekici, Malatyalı hemşerilerimizin içi rahat olsun. Cumhurbaşkanlığında oyumuz Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise Milliyetçi Hareket Partisine olacaktır. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi demek, güçlü bir Türkiye demektir. Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekilleri olarak cumhurbaşkanımızın yanında olacağımızı bir daha burada belirtmek isterim.
Malatya’mızın sorunlarının yakinen takip ediyoruz. Allah nasip ederse bizler meclise gidersek Malatya’mızın sorunlarının en kısa zaman için de çözmeye çalışacağız dedi. Yeter ki bizler birlik içinde olalım. 24 Haziran da tüm hemşerilerimizin mutlaka sandık başına giderek oylarını kullanmalarını istiyoruz. Güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi demek, güçlü bir Türkiye demektir.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Seçim ziyaretlerimiz devam edilmektedir ve bugün bizler Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şubesini ziyaret ettik. Bizleri misafir eden Anadolu Basın Birliği Derneği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ ve Yönetim Kurulu arkadaşlarına ve yine sahada çalışan tüm Basın Mensubu çalışan kardeşlerime çalışmalarından dolayı başarılar diliyorum dedi.
Anadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Dr. Burhan Coşkun, Bekir Enes Çaparoğlu, MHP Eski İl Başkanı Mehmet Erdem, eski Malatya (Merkez) İlçe Başkanı Cumali Ünaldı ve gelen misafirlere Derneğimize yaptıkları ziyaretten dolayı şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum dedi.
Başkan Dağ, 24 Haziranda yapılacak seçimler Malatya’mız ve Ülkemiz için çok önemli olduğunu biliyoruz. Bizler Ülke olarak birlik içinde olmalıyız. Yeter ki bizler de birlik olsun. Her vatandaş Bayrağına, Ezanına ve Ülkesine sahip çıkmalıdır. Bizler dış güçlere karşı hep dik durmalıyız. MHP Malatya Milletvekili adayları Sayın Ömer Ekici, Dr. Burhan Coşkun ve Bekir Enes Çaparoğlu’na Seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun. Yolunuz açık olsun.
24 Haziran’da Cumhurbaşkanı ve 27’nci Milletvekili seçimleri yapılacaktır. Yapılacak olan seçimin Malatya’mıza ve Ülkemize hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ediyorum. Başkan Dağ, 24 Haziran seçimlerinin Ülkemize huzur ve barış getirmesini diliyorum dedi.

Bakmadan Geçme