MHP Milletvekili Adaylarından BİMYAD'a Ziyaret

27.Dönem MHP Milletvekili adaylarından Mehmet Fendoğlu ve Burhan Coşkun Bimyad'ı(Basın İnternet Medya Yayıncılar Derneği) Genel Başkanlığını ziyaret etti.

24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekiliği seçimleri için ziyaretlerine ara vermeden devam eden, MHP Malatya Milletvekillerinden Mehmet Fendoğlu ve Burhan Coşkun Bimyad’ı ziyaret ederek bir süre bilgi alışverişinde bulundular.

BİMYAD Genel Başkanı Selim Apohan dernek hakkında bilgi verirken,”MHP Malatya milletvekiller adayların derneğimize ziyaretleri bizleri onure etmiştir.Kendilerine teşekkür ediyorum. Ortak paydamız Malatyamız için hizmet yarışına girmişlerdir.Çıkmışoldukları meşakketli ve yorucu olan seçim sürecinde her iki milletvekili adayımıza başarılar diliyorum. Sizin aracılığınız ile MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli bey’e saygılarımı iletiyorum. Hakikaten ülkemiz için olmazsa olmazıdır sayın bahçeli. Özellikle 15 Temmuz sonrası göstermiş olduğu siyasi çizgi takdire şayandır. “ifadelerini kullandı.
MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu ise ziyarette, “internet haberciliği hakikaten özveri isteyen bir meslek. Bu anlamda Genel Başkanlığının Malatya’da olması hakikaten büyük kazançtır. Malatya’da seçim sürecinde ara vermeden tüm teşkilatımız ve milletvekili adaylarımız ile sıkı bir çalışma temposundayız. Malatya’da MHP’ye büyük teveccüh var. Bu teveccüh karşısında  bizlerde gece gündüz demeden çalışmalara devam ediyoruz. Bimyad Genel Başkanı Selim Apohan bey ve yönetimede teşekkür ediyorum. Hakikaten destekleriniz bizleri fazlasıyla memnun etmektedir.”ifadelerini kullandı.
MHP Malatya Milletvekili Adaylarından Burhan Coşkun ise, “BİMYAD’ın ve genel başkanlığının Malatya’da olması hakikaten büyük bir kazançtır. Şahsım adına tarafsız haberleri  ile Malatyamıza hizmet eden Bimyad’ın tüm yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Başkan Apohan’ın dediği gibi, ortak paydamız Malatya için gece gündüz çalışıyoruz ve seçim sürecine kadar da çalışmaya devam edeceğiz.”şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme