MHP'de 12.Olağan Genel Kongresi Gerçekleşti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanlık kongresi yapıldı. İki liste ve iki aday olarak yapılan Genel kurulda Başkanlığa Bülent Avşar seçildi.

MHP Malatya İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu üyelerinin belirlenmesi için kongre düzenlendi.  Malatya Kongre ve kültür merkezi salonunda yapılan kongreye MHP İl Başkanı Ömer Faruk Kalı, Myk üyeleri ,İl yönetim kurulu üyeleri ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okumasıyla başlayan Kongrede Divan üyelerinin seçilmesi ardından faaliyet raporu okundu ve bütçe açıklamaları yapıldı. 
Toplamda 429 oy kullanılan Kongrede 7 oy  geçersiz sayıldı.Adaylardan Ömer Faruk Kalı  150, Bülent Avşar 272  oy aldı. 
Kongre de 272 oy ile Malatya MHP İl Başkanlığına seçilen Bülent Avşar, ülkücülerin tek hedefinin tek bayrak, tek devlet, tek millet, ve tek vatan olduğunu belirterek; ‘’Milliyetçi hareket Partisi teşkilatlarını kimsenin karıştırmasına, birliğimizi ve beraberliğimizi kimsenin zedelemesine de müsaade etmeyeceğimizi herkes çok iyi bilmedir. İnanıyorum bu sıkıntılı günlerin sonunda yine şafak sökecek Milliyetçi Hareket Partisi Malatya  dahil olmak üzere tarih yazacaktır” dedi.

Bakmadan Geçme