MHP'den Başsavcı Usta'ya Ziyaret

Malatya MHP İl BaşkanıR.Bülent Avşar ve Yönetimi, Göreve yeni gelmelerinden dolayı,Malatya’ya yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Usta’ya hem hoş geldin hem de tanışma için ziyaret ettiler.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu’nun 2017 yılı yaz kararnamesiyle Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden Malatya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Başsavcı Orhan Usta, 31 Temmuz 2017 tarihinde ilimizde görevine başlamıştı.

Malatya Adliye Sarayı'na giderek Malatya Cumhuriyet Başsavcısı Usta’yı makamında ziyaret eden Başkan Avşar ve yönetimi, BaşsavcıUsta’ya,”MHP olarak, Liderimiz  Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin belirttiği üzere, terör ve dış güçlerin ülkemiz üzerindeki tehlike anlarında her zaman devletimizin yanında olduğunu belirtmişlerdir. Bizler liderimize sadakatımızdan dolayı, hem tanışma hem de sizlere Malatya MHP İl Teşkilatı olarak her zaman devletimizin bu tür tehlikelere karşı, yanınızda olduğumuzu belirtmek için burdayız. Ve yine liderimizin belirttiği gibi, “Milliyetçi Hareket Partisi şu an için üstlendiği muhalefet görevini 36 milletvekiliyle en etkili şekilde icranın, milli bekamıza, milli tezlerimize, milli hedeflerimize destek vermek için her mücadele ve fedakârlığı yerine getirmenin amacındadır.”Bizlerde ortak paydamız Malatya için bu görüşleri sizlerle paylaşmak için burdayız,” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başsavcı Usta, Başkan Avşar’a ve yönetimine teşekkür etti.

Bakmadan Geçme