MHP'den Bentli'ye Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Malatya İl Başkanı R. Bülent Avşar ve yönetimi, Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç.Dr.RecepBentli’ye hayırlı olsun ziyaretlerinde bulundular.

Sağlık konusunda Malatya konuşulurken, samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Avşar, “Sayın Sağlık İl Müdürmüzün yeni atanması münasebetiyle , teşkliatımızla birlikte hayırlı olsun ziyaretlerinde bulunuyoruz.Malatya ortak paydamız. Ortak paydamız Malatyamız’dasağlık’tan tutun da, aklınıza gelebilecek her konuda MHP’nin iyi olan çalışmalarda yanında olacağımızı bildirmek isteriz. Bu bağlamda Malatya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Doç.Dr. Recep Bentlibeyin’de bundan sonraki hayırlı çalışmalarında, yanlarında olacağımızı belirtmek isteriz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bentli, “MHP İl Başkanlığına kısa bir süre önce kongre’de delegelerin oyu ile göreve getirilen Sayın R.Bülent Avşar bey ve yönetimini kutluyorum. Bundan sonraki çalışmalarımızda başkan beyinde belirttiği gibi, ortak paydamız Malatya için elbirliği ile , gönül birliği ile sağlık konusunda camiamızla birlikte en iyileri yapmaya çalışacağız”ifadelerini kullandı.

MİNİBÜSÇÜLER VE UMUMİ SERVİSÇİLER ODASI’NA ZİYARET:
Malatya Minibüscüler ve Umumi Servisciler Oda Başkanı Mesut İnce ve yönetimine iadei ziyarette bulunan MHP İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi, bir süre sohbet etti.

İnce, “Başkan R.Bülent Avşar hakikaten Ülkücü camiada sevilen bir isim. Ve bunun içindir ki, kongrede delegelerin oyu ile kutsal göreve getirilmiştir. Kendisinin başarılı olacağına inanıyorum.”dedi.

Bakmadan Geçme