MHP'li Ekici Lokma Dağıttı

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Malatya'da partisine ve şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı büyük mutluluk duyduğunu açıkladı.

Ekici,”MHP ‘Ye Destek Çığ Gibi Büyümekte”

MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici, Malatya’da partisine ve şahsına gösterilen ilgi ve alakadan dolayı büyük mutluluk duyduğunu açıkladı.
Malatya’da MHP’ye büyük teveccühün olduğunu kaydeden Ekici, “MHP ‘ye ve şahsıma gösterilen ilgi ve alaka hakikaten beni fazlasıyla memnun etmekte. Tüm Malatya’lı hemşerilerime teşekkür ediyorum. Ve Malatya’nın tüm sorunlarını il ve ilçe teşkilatlarımız ile masaya yatırdık. Büyük oranda işsizlik ve akabinde imar konuları mevcut. Malatyamızın sorunlarını bir nefer olarak milletvekili seçilsekde seçilmesek de vatandaşlarımıza verdiğimiz bir sözümüz var. Bu sorunların üzerine gideceğiz.”dedi.
Gittiği her yerde sevgi ve saygı ile karşılanan MHP Malatya Milletvekili Adayı Ömer Ekici,”Malatya artık MHP diyor. Ve siyasi dengelerin Malatya’da ve Türkiye’de değişmesi gerektiğini savunuyorlar. Ve akabinde MHP’nin meclise güçlü gitmesi gerektiği konusunda vatandaşlarımız hemfikir.”ifadelerini kullandı.
Ömer Ekici’ye destek her geçen gün büyümekte.En son geçtiğimiz günlerde ,Malatya’da 25 bin oya hakim olan Velioğlulları aşireti MHP’li milletvekiline iftar proğramı düzenleyerek , destek sözü vermişti. Akçadağ ilçesinde tüm mahalle ve köylerin Ekiciye destek mesajları yayınlaması, 24 Hazirandaki seçimlerde siyasi dengelerin tamamen değişeceği anlamına gelmekte. Malatya merkez’de de Ekici’ye olan güven, tamamen siyasi konjektörün şu an itibariyle MHP’den yana olduğu görülmekte.
MHP Malatya Milletvekili adayı Ekici, Kadir gecesi münasebetiyle dün sıtmapınarı mevkiinde lokma dağıtımı gerçekleştirdi. Ekici bugünde  Maşti, Kiltepe ve Çarmuzu esnafları ile bir araya geldi.
 

Bakmadan Geçme