MHP'ye A.Adaylıklar Devam Ediyor

MHP Malatya İl Başkanlığı'nda 27.Dönem Milletvekili A.Adayları'ndan Burhan Çoşkun parti il binasında adaylığını açıkladı.

Yoğun bir katılım ile gerçekleşen tanıtımtoplantısında, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, “3 Mayıs Türkçülük Günü “Türk Milleti’nin maddi ve manevi varlığına kast edenlere karşı gösterdiği anlamlı duruşun başlangıcı olan bu kutlu tarihin,  yıldönümünü kutluyorum”dedi.Başkan Avşar, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli Bey’in erken seçim talebine karşılık Cumhurbaşkanımızın vermiş olduğu karar ile öne alınan 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimleri için Malatya’dan aday adayları partimiz genel merkezine giderek başvurularını yapmaya başlamışlardır. 
Adaylarımızın ve teşkilatlarımızın çalışmalarında üstün gayret göstereceğine, fedakârca davranacağına mahalle mahalle, kapı kapı partimizin politikalarını anlatacağına, milletimizin derdi ile dertleneceğine eminim. Tüm aday adaylarına ve teşkilatlarımıza çalışmalarında başarılar diliyorum. Gayret bizden takdir ALLAH’ tandır. Malatya’dan Aday adaylığı için başvuran ve başvuracak olan bütün aday adaylarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Hep birlikte önce ülke genelinde sonra yerelde milletvekillerini almamız için var gücümüzle çalışacağız. Bizim çıktığımız bu kutlu yolun sonunun güzel olacağını sizlere belirtmek isterim. Gerek parti teşkilatlarımızla gerekse halkımızla birlik ve beraberlik içinde bu süreci en iyi şekilde yürüteceğiz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”ifadelerini kullandı.
Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyeliğinden istifa ederek MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı olan Dr.Burhan Çoşkun, “Kırklareli Üniversitesi Öğretim Üyeliği görevimden istifa ederek, 24 Haziran 2018’de gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde, doğup büyüdüğüm memleketimde çok sevdiğim partimden milletvekili aday adayı olma şerefini ve onurunu nasip eden Cenabı Allah’a sonsuz hamdü senalar olsun. Bu basın açıklamamızın, biz Türk Milliyetçileri için Türk Milleti tarihinin kırılma noktalarından biri olan 3 Mayıs 1944 hareketinin yıldönümüne yani Türk Milliyetçileri Bayramına tevafuk olması bu onur ve şerefi taçlandırmıştır. Bu vesileyle 3 Mayıs 1944 hareketinin öncüleri başta rahmetli başbuğumuz Alparslan Türkeş ve Hüseyin Nihal Atsız olmak üzere tüm Türk Milliyetçilerini rahmet ve minnetle yâd ediyor, aziz hatıraları önünde saygıyla eğiliyorum. 
Lise yıllarından itibaren havasından, suyundan ve terbiyesinden istifade etmeye çalıştığım, beni ben yapan, bana bir kimlik ve karakter kazandıran, Rahmetli Başbuğumuzun eseri ve emaneti olan Ülkü Ocakları’ndan aldığım terbiye, kazandığım tecrübe ve fikri eğitim beni aşk ve sadakatle yüce Türk milletine bağlanmayı ve Ülkücülük davasına nefer olmayı her şeyden aziz bilmeyi öğretti. Bilir ve kabul ederiz ki; aşk ile bağlı olunana hizmet, yolcunun ruhunu her dem taze tutar; "beni" de "keşke"yi de "yeteri" de hatırdan çıkarır.  Esas sonun ve muştunun peşinde; iyimserlik, azim, çalışkanlık içinde; daha iyisini ve mükemmelini yakalama gayreti içinde "zaferi değil seferde olmayı" gaye edinmek, kendini "aciz karınca", yaptıklarını ise "okyanusta bir damla" olarak görmeyi gerektirir. Yaşadığımız dönem, bize kimliğimizi veren, farklı kılan Ülkücülüğümüzün vücut bulmuş hali "ferdi şahsiyetimiz" kadar "fikri şahsiyetimize" de sahip çıkmayı gerektirmektedir. Bu sahiplenmeyi yaparken Ruhi Kılıçkıran’dan başlayıp Fırat Yılmaz Çakıroğlu’na, Cengiz Baktemur'dan Mehmet Kazgan'a, Mürsel Karataş’dan Aydın Demirkol'a, Mahmut Güldaş'dan Alişan Durhan'a, Mehmet Kızılcı'dan Murat Menteş'e, İsmet Varol'dan Mehmet Polat'a, Orhan Bartuçu'dan Mehmet Taylan'a, Ramazan Yüksel'den Ramazan Bayram'a, Recep Altıparmak'dan Muharrem Ergen'e, Hamid Fendoğlu'dan Şakir Yiğit'e, Ömer Halisdemir'den Fethi Sekin'e uzanan Şehitler silsilesine layık olmak en büyük hedef olmalıdır. Çünkü Onlar hem şehitlerimiz hem şahitlerimizdir. Bu kutsal vatanın bölünmez bütünlüğü için toprağa birer cemre gibi düştüler, akıttıkları kan ile vatan topraklarını suladılar. Hepsinden Allah razı olsun, mekânları Cennet olsun.
Türk Milleti 15 Temmuz’da birlik ve beraberlik şuuruyla FETÖ işgalini durdurmuş, 7 Ağustos Yenikapı ruhuyla kenetlenmiş, 16 Nisan Halkoylamasıyla da bekamıza yönelik tehditleri ezme iradesi göstermiştir. Ülkemiz üzerine kurgulanmak istenen türlü planlar, Genel başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından 17 Nisan 2018 tarihindeki TBMM Grup toplantısında yapmış olduğu konuşmasında dâhiyane bir siyasi hamle ile bozulmuş, 3 Kasım 2019 tarihinde yapılması gereken genel seçimler, 24 Haziran 2018 tarihine alınmıştır. 24 Haziranın, Milli birlik ve beraberlik ruhunu siyasi ve sosyal seviyede muhafaza etmek, iç ve dış tehditlere karşı daha dirençli olmak, devletimiz ve milletimizin bekası için AK Parti ile yapılan Cumhur ittifakının zaferle ayrılacağı bir tarih olacağından şüphemiz yoktur. Çünkü Cumhur ittifakının ana omurgası, Güçlü devlet, güçlü yönetim, demokratik istikrar gayeleridir. Cumhur İttifakı milli istikbalin müdafaa ruhudur. Cumhur İttifakı milli istiklalin namusudur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak biz, bu namusu savunacak, bu ruha bağlı kalacak ve ittifakın zaferi için geceyi gündüze katacağız. Tuzaklar nafiledir. Oyunlar boşunadır. Türklüğü eritmek, Türkiye’yi emmek için seferber olmuş iç ve dış mihraklara karşı Cumhur İttifakı milli iradeyle birleşip mukaddes ve muazzez bir mücadele şuuruyla hesapları alt üst edecek, muhasım ve müstevli odakları bir kez daha yenilgiye uğratacaktır. Bu kapsamda Cumhur ittifakına kalben inanıyor, bedenen yer alıyor, fikren de bağlı kalıyoruz. 24 Haziran, Seçim güvenliği bahanesine sığınıp siyasi kundakçılıktan medet uman, lekeli ortaklarıyla Türkiye’nin belini bükmeye çalışan CHP’nin ve diğer yancılarının ebediyen siyaset çöplüğüne gömülme tarihi olacaktır.
Bu vesileyle 24 Haziranda yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem milletvekili genel seçimlerinin başta Malatya’mız olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan niyaz eder, katılımlarınızdan dolayı teşekkür eder, saygılar sunarım.”ifadelerini, kullandı.

Bakmadan Geçme