Mim-Der Başkanı Kırteke Kurban Vekaletini Kızılay'a Verdi

Türk Kızılayı vekaleten kurban kampanyası kapsamında gerek yurt içi gerek yurt dışı vekalet alımlarına devam ediyor.

Türk Kızılayı’nın her daim destekçisi olan Malatya İnşaat Mütahitleri Dernek Başkanı Mustafa KIRTEKE kendisinin ve annesinin Kurban vekaletini Kızılaya verdi. 
MİM-DER  Başkanı KIRTEKE “ Kızılay yapmış olduğu çalışmaları ile gerçekten güvenin adresi olduğunu gösteriyor.  Kurban bir ibadettir Kızılay bu ibadetin bilincinde ve usule uygun bir şekilde kesimleri gerçekleştiriyor. Bizlerin Kızılaya güveni tamdır. Bu ibadetimizi Kızılay aracılığı ile gerçekleştirerek ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam ediyoruz. Kızılayımıza bu çalışmalarından dolayı teşekkür ediyor herkese hayırlı bayramlar diliyorum.” Dedi.
Kızılay Şube Başkanı Av. M. Umut Yalçın “ Kızlay olarak yapmış olduğumuz her kampanyada bizleri yalnız bırakmayan Malatya İnşaat Mütahitleri Derneğine desteklerinden dolayı minnettarız. Bize duydukları güven bizleri onure ediyor. Kurban bir ibadettir bizler bu ibadetin bilincinde en uygun bir şekilde kesimleri gerçekleştiriyoruz. İhtiyaç sahibi ailelerimiz adına bu kurban bağışlarından dolayı Dernek Başkanımız Mustafa KIRTEKE ’e teşekkür ederiz” dedi.

Bakmadan Geçme