Murat Duman: 'Bizim için üzücü'

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Murat Duman, '1-0 olduktan sonra beraberliği yakalayabilirdik. Akhisar, daha coşkulu oynadı. Bu bizim için üzücü' dedi. Duman ayrıca Teknik Direktör Kemal Özdeş'in oyun atılmasının karşılaşmanın 4....

Kasımpaşa Yardımcı Antrenörü Murat Duman, "1-0 olduktan sonra beraberliği yakalayabilirdik. Akhisar, daha coşkulu oynadı. Bu bizim için üzücü” dedi. Duman ayrıca Teknik Direktör Kemal Özdeş’in oyun atılmasının karşılaşmanın 4. hakemi ile ilgili olduğunu söyledi.

Süper Lig’in 3’üncü haftasında Kasımpaşa, deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Maçın bitimine yakın hakem tarafından tribüne gönderilen Kemal Özdeş’in yerine basın toplantısına Yardımcı Antrenör Murat Duman katıldı. Duman, “İlk yarıya bakıldığında iyi başlamadık, iyi oynamadık. Sadece ilk yarı takıldığımız konu Adem’e yapılan bir penaltı pozisyonu var. Akhisar 10 kişi kaldı. İkinci yarı daha istediğimiz gibi başladık, pozisyonlar da bulduk. Arkasından çok basit bir gol yedik. 1-0 olduktan sonra beraberliği yakalayabilirdik ama sonra yine basit bir hata ve 2-0 oldu. Akhisar daha da coşkulu oynadı. Bizim için üzücü” dedi.

Teknik Direktör Kemal Özdeş’in oyundan atılmasını da değerlendiren Duman şunları söyledi:“Kemal Hoca’nın atılması 4. hakemle alakalı. Kemal Hoca 4. hakemin yanına giderek penaltı vuruşunda zamanın tutulmasını istiyor ancak uzatma 3 dakika veriliyor. Normalde 5-6 dakika uzatma verilmesi lazım. Akhisar’ı tebrik ediyorum. 10 kişi iyi oynadı. Bizim için kötü bir sonuç.”

Bakmadan Geçme