Muratpaşa kurslarında yeni dönem başlıyor

Muratpaşa Belediyesi'nin 45 ayrı branşta hizmet veren meslek, eğitim ve sanat kursları için kayıtlar başladı.Muratpaşa Belediyesi'nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi'yle birlikte hayata geçirdiği ve yaklaşık 5 bin Muratpaşa sakinin...

Muratpaşa Belediyesi’nin 45 ayrı branşta hizmet veren meslek, eğitim ve sanat kursları için kayıtlar başladı.

Muratpaşa Belediyesi’nin Azize Kahraman Halk Eğitim Merkezi’yle birlikte hayata geçirdiği ve yaklaşık 5 bin Muratpaşa sakinin devam ettiği meslek, eğitim ve sanat kurslarında yeni dönem başlıyor. Antep mutfağı, pastacılık, keçe gibi kurslarla birlikte bağlamadan klarnete, kısa filmden sinemaya sanat kurslarının açılacağı yeni dönemde kayıtlar 15 Eylül Cuma mesai bitimine kadar devam edecek.

Meslek edindirme, eğitim ve sanat kursları bu yıl 45 ayrı branşta açılacak. Bu kapsamda meslek edindirme ve eğitim amaçlı kurslar ahşap boyama, ahşap yakma teknikleri, aile eğitimi, Antep mutfağı, aşçılık, çini, deri aksesuar yapımı, el ve makine nakışı, elde aplike, giyim, heykel, iğne oya, keçe, mefruşat, mozaik, mum yapımı, örgü, pastacılık, resim, rölyef, sabun yapımı, salon takımı dikimi, seramik, takı-boncuk, yatak örtüsü dikimi olarak belirlendi.

Bu kurslara katılmak isteyen Muratpaşa sakinleri, Turunç Masa’nın 444 80 07 numaralı çağrı merkezinden bilgi alabileceği gibi Kışla Mahallesi’nde bulunan MEST merkez binasına giderek kayıt yaptırabilecekler.

Değirmenönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek sanat kursları ise bu dönem bağlama, gitar, yan flüt, piyano, ses eğitimi, klarnet, keman, ud, çello, ney, trampet, drama, ritim modern dans, kısa film, sinema, diksiyon, Türk halk ve sanat müziği branşlarında açılacak.Sanat kursları kayıtları ise Değirmenönü Kültür Merkezi’nde gerçekleştiriliyor.

Bakmadan Geçme