MÜSİAD Dost Meclisi'nin konuğu Vali Kaban oldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen 'Dost Meclisi' toplantısının konuğu Malatya Valisi Ali Kaban oldu.

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesi tarafından düzenlenen ‘Dost Meclisi’ toplantısının konuğu Malatya Valisi Ali Kaban oldu.

MÜSİAD Şubesinde gerçekleştirilen ‘Dost Meclisi’nde sinevizyon gösteriminin ardından konuşan Şube Başkanı Hüseyin Kalan, katılımlarından dolayı Vali Kaban’a teşekkür etti. 2017 yılının ilk dost meclisini yaptıklarını ifade eden Kalan, “9 Mayıs 1990’da 12 dava ve gönül ehli insanımız tarafından kurulan dernek, bu gün 20 binin üzerinde üyesi olan 62 ülke de örgütlenmiş, 186 irtibat noktası olan, Türkiye’de 81 ilin tamamında örgütlenmesini bitirmiş toplamda 50 bin üzerinde şirketi bir derneğin üyesi olmaktan dolayı gururluyum. Malatya Valimizin burada olmasından dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. MÜSİAD’ın ‘Dost Meclisi’nde olmaktan dolayı duyduğu mutluluğunu dile getiren Malatya Valisi Ali Kaban ise ülke ekonomisine katkılarından dolayı MÜSİAD üyelerine teşekkür etti.

Gecenin anısına ise MÜSİAD Şube Başkanı Hüseyin Kalan tarafından, Vali Kaban’a üzerinde Osmanlıca İstiklal Marşı’nın bulunduğu bir tablo hediye etti.

Bakmadan Geçme