Orduzulu Vatandaşlar MHP'li Milletvekillerini Çoşkuyla Karşıladı

24 Haziran'da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Malatya MHP İl ve İlçe teşkilatları hummalı bir çalışma içerisine girdiler.

24 Haziran’da yapılacak olan 27.Dönem Milletvekilleri ve cumhurbaşkanlığı seçimleri için, Malatya MHP İl ve İlçe teşkilatları hummalı bir çalışma içerisine girdiler.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Ülkü Ocakları İl Başkanı Emrah Yılan,MHP Kadın Kolları İl Başkanı Selam Çiçek ve MHP Milletvekillerini Orduzu bağrına bastı.Orduzulular MHP heyetini atlar ile ve sancaklar ile karşılayıp, miting alanına kadar yürüyerek götürdüler.

Çoşkulu bir vatandaş tarafından karşılanan Orduzulular, İl Başkanı R.Bülent Avşar’a destek sözü verdiler. Çoşkulu vatandaşlara bir konuşma yapan İl Başkanı Avşar, “ Miting için öncelikle Battalgazi İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. Malatya’nın ilk yerleşim yeri, 9 bin yıllık bir geçmişe sahip olan, çeşitli medeniyetlere ev sahipliği yapmış, tarih ve kültürü içinde barındıran Arslantepesiyle, Ulu Çınarıyla Malatya’nın sürekli büyüyen mahallesi Orduzu’da sizlerde birlikte olmanın onurunu gururnunu yaşamaktayız.Sizleri selamların en güzeli Allah’ın salami ile selamlıyorum”dedi.

24 Haziran’da Cumhurun Başkannı ve Milletvekillerini seçeceğini belirten Avşar, “Türkiye’nin kaderi bir seçim olacaktır.Bizde tüm adaylarımızla ve teşkilatlarımızla MHP’yi ve Malatya’yı mecliste güçlü temsil etmek için var gücümüzle gece gündüz , mahalle mahalle, sokak sokak, cadde cadde, gezerek ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Türkiye’ye hem dışarıdan hasımlık besleyenler, hemde içeride onların yerli işbirlikçilerine dur dememiz için Cumhur ittifakı TBMM’de güçlü temsil edilmelidir.”ifadelerini kullandı.

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, TBMM’de MHP hissedilir çoğunluğa sahip olmalıdır diyerek, “Bir tarafta millet aklıyla inşa edilen Cumhur ittifakı var diğer taraftan Türkiye düşmanları ile aynı ağzı konuşan şer ittifakı var. İnanıyoruz ki 24 Haziran günü bu necip millet Cumhur ittifakından yana taraf olacaktır ve birliğini muhafaza edecektir.”şeklinde konuştu.

MHP İlçe Başkanı Mesut Samanlı, Milletvekilleri adaylarının konuşmalarından sonra konvoy ile Orduzu’nun çeşitli mahallelerinde bekleyen vatandaşlar selamlandı. MHP konvoyu Orduzulular tarafından şehir merkezine kadar uğrulandı.

Bakmadan Geçme