Osmanlıspor maçı için kenetlendi

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, 'Birçok sıkıntı ve eksiklerimiz olduğunu biliyoruz.

Evkur Yeni Malatyaspor Sportif Direktörü Ali Ravcı, “Birçok sıkıntı ve eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. Ancak artık maç gününe gelindi ve Osmanlıspor maçının havasına girmek istiyoruz” dedi.

Basın mensuplarına takımın son durumuyla ilgili açıklamada bulunan Ravcı, camiadaki karamsar havanın bir an önce dağılıp, Osmanlıspor maçına odaklanmaları gerektiğini söyledi.

“Aynı şeyi maalesef şehirde göremiyoruz”

Osmanlıspor maçını Malatya’da oynamak istediklerini belirten Ravcı, “Öncelikle Süper Lig’de yeni sezon öncesi tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Malatya’mız adına inşallah güzel bir yılı fair-play içerisinde geride bırakırız. Takımımız şu an tamamen maça konsantre bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ama aynı şeyi maalesef şehirde göremiyoruz. Birçok sıkıntı ve eksiklerimiz olduğunu biliyoruz. Ancak artık maç gününe gelindi ve artık Osmanlıspor maçının havasına girmek istiyoruz. Olumsuzluk ve negatif düşünceler üzerinden hiçbir şeyi ileri götüremezsiniz. Maçı yeni stat olmasa bile İnönü Stadı’nda oynamak istiyoruz. Takım Malatya’da hazırlandı maçı da bir şekilde Malatya’da oynama düşüncesindeyiz. Ertuğrul Hoca ve futbolcular ilk maç olduğu içi çok hırslı ve puanlarla başlamak istiyorlar. Artık şu eksik bu fazla demeden sahadan lehimize alacağımız en iyi sonuç için mücadele edeceğiz. Eren Tozlu’nun hafif bir sakatlığı dışında takım içerisinde herhangi olumsuz bir durumumuz yok” diye konuştu.

Bakmadan Geçme