Öz Taşıma İş Ankara'daki piknik etkinliklerini tamamladı

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı BELKA, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşleri'nde çalışan üyeleriyle piknikte bir araya geldi. Toruntay, 'Sosyal sendikacılık anlayışı ile hareket...

Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BELKA, BUGSAŞ, ASKİ ve Fen İşleri’nde çalışan üyeleriyle piknikte bir araya geldi. Toruntay, “Sosyal sendikacılık anlayışı ile hareket ediyoruz” dedi.

Öz Taşıma-İş Sendikası Ankara’daki piknik etkinliklerini tamamladı. Son olarak geçtiğimiz hafta sonuAnkara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı; BELKA, ASKİ, Fen İşleri, BUGSAŞ şirketlerinde çalışan üyeleriyle piknik etkinliğini gerçekleştiren sendikanın son durağı Gaziantep olacak. Etkinlikte konuşan HAK-İŞ Konfederasyonu Genel Başkan Vekili ve Öz Taşıma-İş Sendikası Genel Başkanı Mustafa Toruntay; “Ankara’daki piknik etkinliklerimizi tamamlamış bulunuyoruz. Elimizden geldiğince, gücümüz yettiğince üyelerimizin iyi bir hafta sonu geçirmelerini sağlamak, stres ve sıkıntılarından bir an olsun sıyrılmalarına yardımcı olmak istedik. Kısmetse Eylül ayının 23 ve 24’ünde Gaziantep’teki üyelerimizle bir araya geleceğiz. Biz, birlikte güçlüyüz. Sosyal sendikacılık anlayışı ile hareket ediyoruz, tüm tasarruflarımızı bu doğrultuda yapıyoruz. İnşallah bu etkinliklerimizi her yıl tekrar edeceğiz ve bunun üzerine yenilerini ekleyeceğiz” dedi.

“Evlerinizde sadece sevgi olsun”

Öz Taşıma-İş Sendikasının düzenlediği etkinliğe katılan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de burada kısa bir konuşma yaptı. Ankara’nın diğer şehirlerden gözle görülür bir farkının olduğunu ifade eden Başkan Gökçek; “Ankara diğer şehirlerle mukayese edildiği zaman çok büyük farklılıkları var. Bunu dışarıdan gelen misafirlerimiz rahatlıkla söylüyor. Allah izin verirse bugüne kadar sizlerle aynı yolda yürüdük, inşallah bundan sonra da beraber yürürüz. Önümüz bayram, bayramınız kutlu olsun, evlerinizde sadece sevgi olsun, kavga olmasın. Çocuklarınızla birlikte mutlu yaşayın, hayırlı bayramlar diliyorum” ifadelerini kullandı.Hafta sonu iki gün boyunca süren etkinliğe; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, BELKA A.Ş. Genel Müdürü Abdülhakim Çiçekli, Öz Güven-Sen Genel Başkanı Ömer Yılmaz, Ankara Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve birim müdürleri katıldı.

Bakmadan Geçme