Palandöken İlçe Başkanı Ömeroğlu'ndan 15 Temmuz mesajı

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi bayramını çeşitli etkinliklerle kutladı. İlçe başkanlığının organizasyonları çerçevesinde havuzbaşındaki etkinliklere ilçede toplanan yüzlerce kişi bayrak yürüyüşü...

AK Parti Palandöken İlçe Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi bayramını çeşitli etkinliklerle kutladı. İlçe başkanlığının organizasyonları çerçevesinde havuzbaşındaki etkinliklere ilçede toplanan yüzlerce kişi bayrak yürüyüşü eşliğinde İl Merkezindeki tören alanına yürüdü. Yürüyüşte, Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez, Kahrolsun FETÖ, gibi sloganlar atıldı.

İlçe Başkanlığı, mesajının yurt dışında ki hainlere ulaşması için de İngilizce pankart taşıdı. Pankarta ‘Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı ve Başkomutanıdır. Fetullah Gülen ve onu destekleyenler teröristtirler’ ifadesi kullanıldı.

AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Doğmuş olduğumuz din ve üzerinde dünyaya gelmiş olduğumuz şehit kanları ile sulanmış topraklarımız bizlere geçmiş ve gelecek nesillerimizin kutsal emanetidir. Dinimize dikilmiş her göz oyulmaya, vatanımıza uzatılmış her el kırılmaya mahkumdur. 15 Temmuz gecesi hain bir girişim ile bu devletin en mahrem noktalarına el uzatan şer odaklarının kendi hendeklerine düşmelerinin üzerinden bugün itibariyle bir yıl geçti. O gece tek vücut olan vatansever kardeşlerimiz Ömer Halis Demir ve aziz şehitlerimiz öncülüğünde bu aziz topraklara sahip çıktı. Şer odaklarının kuklaları beklemedikleri bir şekilde iplerinden ayrıldı. Türk milletinin geleceğine uzanan el kırıldı. Yapıkları girişim ile Türkiye Cumhuriyeti’ni tahakkümleri altına almak niyetinde olan, ellerindeki silahlardan başka hiçbir gücü olmayanlar, aziz milletteki iman gücünü göz ardı ettiler. Göz ardı ettikleri bu gerçek ile yüzleştiklerinde millet ile göz göze geldiler. Ellerindeki tank ve tüfekle milletin üzerine yürürken gördükleri manzara karşısında şaşkındılar. Elinde bayrağından başka hiçbir şeyi olmayan halk "Vatanımızı vermeyiz!" çığlığı ile karşılarında duruyordu. Bu karşı duruş silahları susturdu, tankları devirdi. Aziz millet şerefinden ve toprağından bir nebze olsun feragat etmedi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kilit noktaları olan Genel Kurmay Başkanlığı karargahı ve Jandarma Genel Komutanlığı ele geçirilerek, Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’ne saldırılar düzenlenmiştir. Halkın üzerine ateş açılmış ve onlarca vatandaşımız şehit edilmiş yüzlerce vatandaşımız gazi olmuştur. Aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz nefes alıp verdiğimiz her an kalbimizde yaşayacaktır. O gece bir milli mücadele gecesiydi. O gece Türkiye Cumhuriyeti’nin kader gecesiydi. Geri adım atmadan ilerleyen halk tek vücut oldu. Vatana ve vatandaşa ihanet eden terör örgütü mensuplarının kanlı girişimi millet tarafından engellendi. Birlik ve beraberliğimizin daim olması duası ile; dünya üzerinde yer alan tüm terör örgütlerini lanetliyor, sevginin ve barışın daim olduğu bir dünya temenni ediyorum.”

Bakmadan Geçme