"Yolu Malatya'dan geçenler" Ankara'da bir araya geliyor

Ankara'da gerçekleştirilecek 'Yolu Malatya'dan geçenler' etkiliği ile şuana kadar kentte görev yapan bürokratlar bir araya gelecek.

Ankara’da gerçekleştirilecek ‘Yolu Malatya’dan geçenler’ etkiliği ile şuana kadar kentte görev yapan bürokratlar bir araya gelecek.

Ankara Malatyalılar Derneği ile Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği tarafından organize edilen etkinlik 30 Eylül 2017 Cumartesi günü Ankara’da düzenlenecek. Etkinliğe Malatyalı ve bir dönem Malatya’da görev yapmış ve bürokratlar bir araya gelecek. Malatyalıların daha fazla birlik beraberlik içerisinde olması, görüş alışverişi, dostluk, hemşericilik bağının güçlenmesi, dilek ve temennilerinin yer alacağı program ‘Yolu Malatya’dan Geçenler” teması adı altında gerçekleşecek.

Organizasyon komitesinde bulunan Ankara Malatyalılar Derneği Başkanı Battal Yıldız, Kayısı Araştırma ve Proje Geliştirme Derneği Başkanı Erhan Soğukpınar ve Eray Teknoloji A.Ş işletme sahibi Yakup Demir, toplantı öncesi yaptıkları açıklamada bu ayki toplantılarında Ankara’daki bürokrat, iş adamı ağırlıklı hemşerilere ulaşılmaya çalışılacağını ifade ettikler. Toplantının gelecek aylarda daha fazla katılımla yapılacağını ifade edilirken, bu tür toplantıların geleneksel hale getirilmesi için komite olarak gayret gösterileceği de dile getirildi.

Bakmadan Geçme