Saadet Partisi Çalışmalarına Devam Ediyor

24 Haziran seçimleri kapsamında Saddet Partisi Malatya il teşkilatı çalışmalarına devam ediyor.

Emeksiz ve Niyazi Mısri’deki esnafları ziyaret eden milletvekili adayları esnafın durumunun vahim olduğunu belirterek, 16 yılda Malatya’ya istihdam konusunda neler yapıldığını sordular.

Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 2. Sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs ve partililer Emeksiz ve Niyazi Mısri’deki esnafları ziyaret ettiler.

Esnafları tek tek gezip sorun ve sıkıntılarını dinleyen adaylar esnafın durumundan duydukları rahatsızlığı dile getirdiler.

Saadet Partisi Malatya 1. Sıra milletvekili adayı Mehmet Kaya Asiltürk, 16 yılda istihdam konusunda Malatya’ya neler yapıldığını sordu ve milletin buna göre karar vermesini istedi. Asiltürk, “Bugün Sayın Cumhurbaşkanı Malatya’ya gelecek. Cumhurbaşkanının Malatya’ya çok gelmesi ile övünen siyasiler yine Cumhurbaşkanımızın Malatya’ya vaatler vereceğini söylüyorlar. 16 yılda Malatya’ya istihdam konusunda neler yaptılar ki, bundan sonra verilecek vaatler ile ilgili ne yapsınlar? Milletimizin bunu düşünerek dinlemelerini, bunu düşünerek verilen vaatler konusunda karar vermelerini bekliyorum.” diye konuştu.

Saadet Partisi Malatya 2. Sıra milletvekili adayı Abuzer Göğüs ise esnafın durumunun pek iç acıcı olmadığına dikkat çekerek, Saadet Partisi’nin iktidara gelmesi ile adil bir paylaşım yapılacağını söyledi. Göğüs şöyle konuştu; “Saadet Partisi olarak esnaf ziyaretlerimize devam ediyoruz. Gördüğümüz kadarı ile esnafın durumu oldukça vahim. Doların yükselmesi vatandaşı da esnafı da etkilemektedir. Bunun yanı sıra bilemediğimiz, farklı vergiler de var tabi. İnşallah biz iktidara gelirsek her şey düzelecek. Adil bir paylaşım olacak.” 

Bakmadan Geçme