Şahin, ''MTSO'da Malatya'nın tüm değerleri temsil edilecek''

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı Namık Şahin, 'MTSO'da Malatya'nın tüm değerleri temsil edilecek' dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkan adayı Namık Şahin, “MTSO’da Malatya’nın tüm değerleri temsil edilecek” dedi.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Namık Şahin seçim çalışmaları kapsamında, Malatya Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti. Burada konuşan Şahin, Malatya’nın tüm değer ve renklerini temsil edecek bir kadro ile yönetime aday olduklarını belirten Şahin “MTSO Başkanlığına aday oldum, önümüzdeki günlerde neler yapacağımızı kamuoyu ile paylaşacağız. Yıllara dayanan bir tecrübe ve birikimimiz var. Şimdiye kadar aday olan arkadaşlarımıza destek verdik. Şimdi görev almamız gerektiğini ifade eden arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Malatya’nın sorunlarını ve yapılması gerekenler konusunda çalışacağız” ifadelerini kullandı. Şahin, “Yeni TSO yönetimi Malatya’nın tüm renklerini içine alan ve değerlerine yer veren bir anlayışla oluşturulacak. Tüm kesimlere gidiyorum ve gideceğim. Güçlü bir yönetim için hepimize görev düşüyor. Malatya sanayisi Türkiye ortalamasının üzerinde. Bunu daha iyi yerlere getirmek için çalışacağız. Yılda 350 milyon dolar gelir getiren bir kayısımız var, bu geliri artıracak çalışmalar içerisinde olacağız. 7 Bin üyesi olan TSO’da tüm kesimleri kucaklayan bir yönetim için kolları sıvadık” şeklinde konuştu.

Malatya Ticaret ve Sanayi Odasının önemli bir kuruluş olduğunu kaydeden Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman ise, Namık Şahin’e başarılar dileyerek “Namık Şahin arkadaşımızın adaylığı ve yapacağı çalışmaların Malatya için yararlı olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Bakmadan Geçme