Şahin, ''Bölgede bir barış havuzu oluşturacağız''

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “Bugün Amerika’nın gelmiş olduğu noktaya bakın en son vize krizlerini ortaya getirip koydular. FETÖ denen alçağı himaye etmeye çalıştılar, PKK, PYD, YPG denilen terör örgütlerine 4 bin TIR'dan fazla malzeme götürdüler. Savaş aletleri mühimmatlar gönderildi. Şuanda ben eminim ki ilerleyen günlerde Türkiye’nin haklılığını onlarda idrak edecekler” dedi.
Milletvekili Şahin, Yazıhan’da İlçe Danışma Toplantısına katıldı. Yazıhan ak Parti İlçe Başkanı Veysel Ateş, toplantıda yaptığı konuşmada, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in her zaman kendilerini ziyaret ettiğini ve yanlarında olduğunu ifade etti.
Ateş, Şahin’in AK Parti İl Başkanlığı döneminden buyana önemli çalışmalar yaptığını belirterek, “Milletvekilimiz teşkilatları birebir bilen bir vekilimiz ve bugüne kadar birlik beraberlik içerisinde çalıştık” dedi.
Ateş, ilçe kongresinde yeniden güven tazelediklerini ifade ederek, “Seçimler sonucunda değişiklikler oldu. Kadın kollarında yüzde 80, gençlik kollarında yüzde 75 değişim oldu” diye konuştu.
Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’in seçimden seçime değil, her zaman ziyaretlerde bulunduğunu ve vatandaşlarla bir araya geldiğini ifade etti.
Öztürk, Milletvekili Şahin’in her zaman yanlarında olduğunu belirterek, “Milletvekilimiz halkın içerisinde ilçelerimizi, mahallelerimizi, halkımızı gezen tanıyan örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi bilen bir köylümüz bir hemşerimiz” dedi.
2019 yılının Türkiye için bir dönüm noktası olduğuna dikkat çeken Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önümüzdeki dönemde 2019 seçimleri var. Gerek teşkilatlarımız gerek genel merkezimiz bu konuya odaklanmış vaziyette. Erzurum’da yerel yönetimler başkan yardımcımız ile geçen hafta yaptığımız toplantıda genel merkezimizin bize vermiş olduğu talimat AK parti teşkilatlarının, kadın kolları teşkilatları, gençlik kolları teşkilatlarının, mahalle başkanları, meclis üyeleri, bize gönül veren Gönültaşlarımızın yani herkesin sahada olması gerektiği talimatlarını verdiler.”
AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti iktidarları döneminde Yazıhan’da büyük bir değişimin yaşandığını kaydederek, “Bundan 20 yıl önce burayı terk eden birisi bugün Yazıhan’a gelse burada ki yolları merkezde yapılan değişimleri tasavvur dahi edemez. Yapılanlar güzel ama Yazıhan için yeter mi yetmez. Elimizden geldiğince güzel şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz. Eğitim, sağlık, ulaşım, sulama diğer kurumlarla alakalı olsun sayın başkanımızın bizden talepleri ne ise bizde siyaset kurumu olarak arkadaşlarımızla beraber elimizden geldiğince güzel şeyler yapmanın gayreti içerisinde olduk” ifadelerini kullandı.
Milletvekili Şahin, Yazıhan’ı su ile buluşturduklarını belirterek, şunları söyledi: “Yazıhan ilçesine geldiğimizde şuan da sulama alanı içerisinde olan alanı ben 1976’lı dönemlerde de çok iyi biliyorum. Asıl şuan Yazıhan’ın ova olarak anıldığı bu önemli bölgeye su gelmemişti. Bugün Boztepe, Recai Kutan barajı ile birlikte bu bölgeyi su ile buluşturduk.”
Vatandaşların taleplerine her zaman önem verdiklerini dile getiren Şahin, “Vatandaşımızın bizden talepleri oluyor bu talepler bizim için bir emir telakki ediyor. Biz vatandaşımızın emrindeyiz. Hiçbir siyasi iktidar AK Parti iktidarı gibi davranmadı, davranmış olsaydı belki bugün bu noktaya gelmezdik. Şuanda da siyasi iktidar olarak bakıyoruz iktidara geldiğimiz günden belli hiçbir şey eskisi gibi değil Cumhurbaşkanımızda bunu ifade etmişti. Hiçbir şeyi eskisi gibi bırakmadık devrim gibi düzenlemeler yaptık, yerel yönetimlerde olsun, isterse genel hizmetler noktasında olsun” dedi.
Milletvekili Şahin, milletin ve ülkenin refahı, menfaati için ellerini taşın altına koyduklarını ifade ederek, “Ufkunuz gerçekten genişse ve geleceği gerçekten görebiliyorsanız ileriye açıksanız uzun vadeli şeyler hesap ediyorsanız nefsi bir takım emarelerden vazgeçersiniz. Kesinlikle bunları bir daha ön plana çıkarmazsınız. Fedakârlıksa fedakarlık yapacaksak bunu başta biz yapmalıyız. Diğer siyasi partilerden de isteyen hep beraber bu ülkenin menfaatleri için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yeri geldiğinde milletimiz için elimizi de bedenimizi de taşın altına koymayı bileceğiz” şeklinde konuştu.
Amerika’nın terör örgütlerine yardım yaptığını savunan Şahin, “Bugün Amerika’nın gelmiş olduğu noktaya bakın en son vize krizlerini ortaya getirip koydular. FETÖ denen alçağı himaye etmeye çalıştılar, PKK, PYD, YPG denilen terör örgütlerine 4 bin TIR'dan fazla malzeme götürdüler. Savaş aletleri mühimmatlar gönderildi. Şuanda ben eminim ki ilerleyen günlerde Türkiye’nin haklılığını onlarda idrak edecekler. Biz elimizden geldiğince bölgede bir barış havuzu oluşturacağız. Etrafımızdaki kan gölüne dönmüş bizden medet uman ülkelerinde inşallah abisi konumundayız” diyerek, sert sözlerle eleştirdi.

Bakmadan Geçme