Sarıyer ve Küçükçekmece'deki eş zamanlı operasyonda 3 kişi gözaltına alındı

Jandarma ekiplerinin Küçükçekmece ve Sarıyer'de eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 20 kilogram sentetik karışımlı esrar türevi olan Skunk ile çok sayıda kök kenevir bitkisi ve tohumu ele geçirilirken 3 kişi gözaltına...

Jandarma ekiplerinin Küçükçekmece ve Sarıyer’de eş zamanlı düzenlediği uyuşturucu operasyonunda yaklaşık 20 kilogram sentetik karışımlı esrar türevi olan Skunk ile çok sayıda kök kenevir bitkisi ve tohumu ele geçirilirken 3 kişi gözaltına alındı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Küçükçekmece ve Sarıyer ilçelerinde bir ev ve bir iş yerinde eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyonlar sonucunda, Küçükçekmece Cennet Mahallesi’nde bulunan iş yerinde yaklaşık 20 kilogram sentetik karışımlı esrar türevi olan skunk, bir adet hassas terazi ile çok miktarda paketlemede kullanılan folyo ele geçirildi.

Kenevir tohumları internetten sipariş edilmiş

Sarıyer’deki uyuşturucu baskınında ise S.A. isimli şahsın ev müştemilatında bahçenin çeşitli yerlerine ekilmiş çok sayıda kök kenevir bitkisi, kenevir tohumları ve kubar esrar ile bir adet hassas tartı ve aparatlar bulundu. Şüpheli şahsın, kenevir tohumlarını bir internet sitesinden her bir poşeti 20 Euro’ya sipariş ettiği belirlendi.Eş zamanlı operasyonlarda yakalanan 3 şüpheli şahıstan 1’i tutuklanarak cezaevine gönderilirken söz konusu yasa dışı faaliyetlerle bağlantılı olan kişilerle ilgili derinlemesine soruşturma başlatıldı.

Bakmadan Geçme