Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Taşkesenlioğlu, "Geçen sene bu zaman bir takım kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin büyüme rakamlarını yüzde 3 gibi açıklıyorlardı. Birden bire sıçramayı gördüler ve kendilerini yalanlayacak şekilde büyüme oranlarımızı yeniden revize ettiler"

AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu, "Geçen sene bu zaman bir takım kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin büyüme rakamlarını yüzde 3 gibi açıklıyorlardı. Birden bire sıçramayı gördüler ve kendilerini yalanlayacak şekilde büyüme oranlarımızı yeniden revize ettiler." dedi.

Taşkesenlioğlu, partisince kentteki bir otelde düzenlenen Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu'nda, hizmet endeksli çalıştıklarını ve vatandaşların dileklerini, ihtiyaçlarını ve taleplerini bildiklerini söyledi.

Türkiye'nin 15 yılda ciddi oranda büyüdüğünü anlatan Taşkesenlioğlu, bu kapsamda ihracat rakamlarının da arttığını belirtti.

İş adamlarının desteğiyle istihdama önemli bir katkı yaptıklarını dile getiren Taşkesenlioğlu, "Geçen sene bu zaman bir takım kredi derecelendirme kuruluşları Türkiye'nin büyüme rakamlarını yüzde 3 gibi açıklıyorlardı. Birden bire sıçramayı gördüler ve kendilerini yalanlayacak şekilde büyüme oranlarımızı yeniden revize ettiler." diye konuştu.

Taşkesenlioğlu, genel anlamda göstergelerin iyi olduğunu, yerelde ise yapılacak projelerin tespit edilebilmesi için 81 ilde bu forumun düzenleneceğini kaydetti.

Toplantıya, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ile oda başkanları ve iş adamları katıldı.

Bakmadan Geçme