Şehit Polis Memuru Fethi Sekin Mezarı Başında Anıldı

15 Temmuz Milli irade ocakları genel başkanı sayin Bilal Uludag  genel başkan yardımcıları yönetim kurulu üyeleri ve kadın kolları genel başkanı Sayın Sultan Alan ve Kadin kolları genel merkez yoneticileri ile ve Elazığ'da Görev Yapan İş Adamı Tahsin Demirbağ Eğitimci Fethi Yücesoy iş Adamı Serkan Şan ve Sosyal Medya Fenomeni Olan Cuma Yilar ölümünün birinci yılında  Elazığ in Baskil ilçesinde bulunan Kahraman polis memuru sehit Fethi Seki'nin kabrini ziyaret edip dualar ettiler.

Ziyaretten sonra 15 Temmuz milli irade ocakları genel başkanı Sayın Bilal Uludağ şunları söyledi.

Kahraman polis memurumuz merhum Fethi Seki'ni şahadetinin birinci yılında saygıyla ve rahmetle anıyoruz, Fethi Seki ne sıkılan kurşun bizim ciğerimize saplandı Fethi Sekin İzmir adliyesinin bahçesinde iken silah seslerini duyup umursamamazlık yapmamış, aksine benim ülkemin huzurunu kim bozmak istiyor diyerek beylik tabancasını çıkarmış ağır silahlı terörist'lerin peşine düşmüş ve leşlerini yere sermiş daha sonrada şehadet şerbetini içmiştir.

Fethi Sekin Vatan ve bayrak aşkı için ölüme meydan okumanın simgesidir, Fethi Sekin bu ülkenin bölünmeyeceğinin simgesidir, Fethi Sekin birliğin beraberliğin simgesidir, Fethi Seki'n cesaretin sembolüdür.

Tabikide üzülüyoruz ama bu üzüntümüz hainleri sevindirmesiz üzüntümüz sadece bu yiğit adamın aramızdan erken ayrılmasıdır, bu üzüntümüz bu yiğitle zamanında bu dünyada iken tanışamadığımızdandır. İman ettik tabikide ölüm haktır kahraman polisimizin ifadesi ile söz konusu Vatan ise ölüm namustur demişti şehadetin kabul olsun koca yürekli adam.

Bu vatanın bölünmez bütünlüğü için canını seve seve feda eden bütün şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum dedi.

daha Sonra ise Elazığ Merkezde Bir takım ziyaretlerde bulunan 15 Temmuz milli irade ocakları Genel Başkanıı Bilal Uludağ ve Beraberindeki Heyet Sırası ile Elazığ'da Kanal Fırat,Kanal e,Tümsiad  Başkanı Mahir Sönmez,Bir önceki dönem Elazığ Ak Parti İl Başkanı ve Mühendis Nusret Çoban'ıda ziyaret ederek Elazığ'da 15 Temmuz milli irade ocakları temsilciliği için bir takım fikir alış verişerinde bulunarak çalışmalarını sürdürdü.

Bakmadan Geçme