Sessiz sedasız kahramanlar

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına sayılı günler kala Deaflympics'te Türkiye'yi temsil edecek sessiz kahramanlar çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sporculara moral vermek ve tüm Türkiye'yi Samsun'a...

23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’nın başlamasına sayılı günler kala Deaflympics’te Türkiye’yi temsil edecek sessiz kahramanlar çalışmalarına son sürat devam ediyor. Sporculara moral vermek ve tüm Türkiye’yi Samsun’a davet etmek için ’Sessiz Sedasız’ sloganıyla özel bir video hazırlandı.

Samsun’da 18-30 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları’na sayılı günler kala Deaflympics 2017’de mücadele edecek 294 Türk sporcu, çalışmalarının son aşamasına geldi.

Atıcılık, atletizm, futbol, güreş, karate, oryantiring ve yüzme branşlarının kadroları Ankara’da; badminton, basketbol, bisiklet, bowling, golf, hentbol, masa tenisi, plaj voleybolu, tekvando, tenis ve voleybol branşlarının kadroları ise Samsun’da yaptıkları son kamplarının ardından Olimpiyat Köyü’ne yerleşmeye başladı.

Deaflympics’te mücadele edecek sporculara moral vermek ve tüm Türkiye’yi Samsun’da 18 Temmuz’da düzenlenecek açılış seremonisine davet etmek için ’Sessiz Sedasız’ sloganıyla özel bir video hazırlandı.97 ülkeden 3 binin üzerinde sporcunun, antrenör ve delegelerle birlikte 5 binin üzerinde katılımcının mücadele edeceği 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunları, hem Türk spor tarihinin hem de Deaflympics tarihinin en büyük organizasyonu olacak.

Bakmadan Geçme